Electronic Arts face marele anunț despre viitorul FIFA

AcasăGamingElectronic Arts face marele anunț despre viitorul FIFA

După cum se vorbea EA Sports renunță la brandul FIFA pentru mult îndrăgitul joc de fotbal  și vom avea parte de ultimul FIFA lansat sub umbrela celor de la Electronic Arts. 

 

FIFA 23 potrivit celor de la EA Sports o să fie unul dintre cele mai scumpe jocuri FIFA de până acum. Aceștia au precizat că vor aduce toate modurile îndrăgite de către fani și vor avea în plus și Campionatul Mondial de Fotbal atât cel masculin cât și cel feminin.

Pentru următorul an EA pregătește marea mutare

EA Sports FC este noul joc de fotbal și o să vină cu aceeași experiență de până acum unde sunt oferite toate modurile, ligile, turneele, cluburile cât și cei mai îndrăgiți fotbaliști. Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs și VOLTA.

EA SPORTS FC va deveni platforma prin intermediul căreia EA va inova, va crea și va dezvolta experiențe noi. În plus, aceasta va anima mai multe domenii din jurul sportului, dar va și valorifica forța colectivă a celor 150 milioane jucători de fotbal virtual EA SPORTS. De asemenea, platforma va permite extinderea la sute de milioane de fani, în anii imediat următori.

 

Potrivit acestora au deja încheiate parteneriate de imagine cu peste 19.000 de jucători, peste 700 de echipe, peste 100 de stadioane și 30 de ligi de fotbal . Și vor continua să aducă noutăți constant și parteneriate exclusive.

 

„Viziunea noastră pentru EA SPORTS FC este să creăm cel mai mare și cel mai puternic club de fotbal din lume, poziționat în epicentrul pasiunii globale pentru fotbal”, a declarat Andrew Wilson, CEO Electronic Arts. „De aproape 30 ani, construim cea mai mare comunitate de fotbal din lume – cu sute de milioane de jucători, mii de atleți parteneri, sute de ligi, federații și cluburi. EA SPORTS FC va deveni clubul fiecăruia dintre aceștia și clubul fanilor fotbalului de oriunde.”

Odată cu venirea noii platforme independente utilizatorii vor avea parte de inovații și multe schimbări.

Introducerea EA SPORTS FC nu va impacta în niciun fel jocurile actuale de fotbal video produse de EA SPORTS, iar EA și FIFA privesc cu anticipație sosirea toamnei, care va coincide cu livrarea celei mai expansive ediții ale EA SPORTS™ FIFA de până acum. Ultimul joc video FIFA dezvoltat de EA SPORTS va prezenta mai multe moduri de joc, noutăți, ligi, cluburi de fotbal, jucători și competiții decât orice ediție anterioară. În plus, suporterii vor putea experimenta aceste noutăți la nivelul întregului ecosistem EA SPORTS FIFA – incluzând FIFA Mobile, FIFA Online 4 și eSports.

Mai multe informații despre EA SPORTS FC vor fi disponibile începând cu vara anului 2023.

 

Citate parteneri:

Premier League

„EA SPORTS este un partener de termen lung și valoros al Premier League și privim cu anticipație și interes către continuarea colaborării noastre, în noua eră a EA SPORTS FC” – Richard Masters, Chief Executive, Premier League.

 

LaLiga

„EA SPORTS reprezintă apogeul experiențelor interactive de fotbal – atât în prezent, cât și în viitor. Suntem onorați să continuăm colaborarea cu aceștia, așa cum o facem de peste 20 de ani. Suntem devotați parteneriatului nostru cu EA SPORTS FC pentru a furniza o experiență inovatoare și autentică, și pentru a contribui împreună la creșterea pasiunii pentru fotbal, în toată lumea și pentru mulți ani de acum înainte” – Javier Tebas, Președinte LaLiga.

 

 

Bundesliga

Avem un parteneriat extraordinar cu EA. EA SPORTS este un actor valoros și important în fotbalul global și suntem încântați de rezultatele parteneriatului nostru. Așteptăm cu nerăbdare incorporarea Bundesliga și a Bundesliga 2 în EA SPORTS FC.” – Donata Hopfen, CEO Bundesliga.

 

UEFA

„Uniți de angajamentul nostru asumat, acela de a deservi fani ai fotbalului din toată lumea, privim cu anticipație către continuare parteneriatului nostru cu EA SPORTS FC și oferirea jucătorilor de experiențe de joc autentice, în cadrul competițiilor inter-cluburi pe care le iubesc.”  – Guy-Laurent Epstein, Director Marketing, UEFA.

 

CONMEBOL

Conectarea fanilor fotbalului cu cluburile lor de suflet, cu jucătorii preferați și competițiile pe care le urmăresc prin intermediul experiențelor digitale – aceste lucruri sunt esențiale pentru viitorul fotbalului și suntem încântați să facem echipă cu EA SPORTS FC pentru a oferi fanilor din toată lumea acces la aceste experiențe imersive.Juan Emilio Roa, Director Comercial și de Marketing, CONMEBOL. 

 

NIKE

„Suntem încântați să continuăm și să extindem parteneriatul nostru de durată cu EA SPORTS, prin intermediul căruia ne aflăm la intersecția dintre sport, cultură și gaming. Parteneriatul nostru cu EA SPORTS FC va contribui la creșterea autentică a modurilor în care comunitățile noastre se pot juca și pot interacționa cu acest sport” DJ van Hameren, EVP & CMO, NIKE Inc

De ce a fost luată această decizie ?

Se pare că FIFA a cerut o taxă mult mai mare pentru reînnoirea contractului cu cei de la EA și se pare că au cerut suma de 150 de milioane de dolari.

Mai multe detalii despre viitorul joc EA Sports FC se regăsesc pe site-ul oficial EA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Subiecte Populare

Citește și alte articole

Cele mai citite articole