Assasin’s Creed Valhalla este urmăroul titlu ce ne duce în mitologia nordică

AcasăGamingDesktopAssasin's Creed Valhalla este urmăroul titlu ce ne duce în mitologia nordică

Ubisoft oferă noi detalii despre următorul joc Assasin’s Creed intitulat Assasin’s Creed Valhalla , acesta a avut o serie de speculări și semne de întrebare despre zona și perioada în care se va desfășura acest titlu. Însă astăzi în urma unui live stream special prin care am putut să îl vedem pe Bosslogic cum realizează un artwork special al următorului Assasin’s Creed.

Iar noul joc din seria Assasin’s Creed se va desfășura în perioada istorică a vikingiilor și este intitulat Valhalla. Mai exact acest joc se va desfășura în vremea vikingilor mai exact numele Valhalla vine din mitologia nordică unde este paradisul în care erau duși războnicii vikingi după moartea lor eroică în luptă.

Iar mâine (30 aprilie) vom avea parte de un cinematic trailer oficial ce este programat pentru ora 17:45 lansat pe canalul oficial de YouTube al celor de la Ubisoft. Mai multe detalii nu cunoaștem despre data de lansare lansare însă se presupune că acesta se va lansa odată cu noile generații de console PlayStation 5 și Xbox Series X cât și cel mai probabil pentru generația actuală de console și PC .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE