More

  Ce este G Fuel și de unde se poate cumpăra în România

  Published on:

  G Fuel este una dintre cele mai cunoscute băuturi printre gamerii de pretutindeni. Iar de ceva timp aceasta se găsește și la noi în România cu ajutorul celor de la Energylab. Aceasta se regăsește în diferite arome având doar 15 calorii și zero zahăr. 

  Am avut și noi ocazia să testăm o serie de produse din gama G Fuel adusă de către cei de la Energylab. Și putem spune că ne-au plăcut foarte mult și vom mai încerca și alte arome cu siguranță.

  Ce tipuri de G Fuel sunt ?

  Acestea se pot găsii în diferite arome unele dintre ele fiind inspirate de o serie de YouTuberi precum Pewdiepie, KSI și mulți alții, iar aproape săptămânal se găsesc noi arome și produse.

  Aromele se pot regăsi atât în Tubs ce au până la 40 de serviri dar și în Packs ce sunt pachete individuale de o servire.

  Cum se poate prepara un G Fuel ?

  Pentru a prepara un G Fuel este nevoie de un Shaker Cup , Apă sau Lapte ( unele arome merg mai bine cu lapte precum Strawberry Banan inspirată de KSI) recomandat ca apa sau laptele să fie rece. Apoi se va agita cu putere și bea în timpul sesiunilor de gaming pentru energie si focus-ul necesar.

  Noi am încercat mai multe arome însă recomandăm ca pentru prima dată când achiziționați un produs G Fuel să cumpărați Starter Kits deoarece acestea oferă un Shaker Cup și 7 Pachete cu diferite arome.

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.