<

Call of Duty: Warzone disponibil de astăzi

AcasăGamingCall of Duty: Warzone disponibil de astăzi

Call of Duty: Warzone este cel mai nou mod pentru Call of Duty: Modern Warfare acesta va fi disponibil gratuit pentru toată lumea, începând de astăzi 10 martie, de la ora 21:00.

Iar cei ce dețin deja Modern Warfare pot accesa acest mod cu patru ore mai devreme.

Call of Duty: Warzone va conține două moduri ce vor încânta fanii, primul dintre ele este modul Battle Royale ce se bazează pe rețeta clasică de BR (battle royale) unde ștacheta este ridicată la 150 de jucători pe o hartă imensă cu o serie de noutăți ce vor lua prin surprindere jucătorii.

"Call

Cel de-al doilea mod este intitulat Plunder și va pune jucătorii într-o goană după bani iar cei ce vor strânge cât mai mulți bani va câștiga.

"Call

Call of Duty: Warzone este gratuit pentru toata lumea, inclusiv pentru cei care nu detin deja Modern Warfare. Progresul si toate obiectele cosmetice deblocate in Warzone vor fi disponibile in jocul complet, cand si daca jucatorii aleg sa-l achizitioneze ulterior.

"Call

In sens opus, cei care detin deja Modern Warfare pot beneficia in Warzone de toate armele, operatorii si obiectele cosmetice deja deblocate (inclusiv cele din Battle Pass). De asemenea, progresul este unificat, astfel incat toata experienta castigata in noul mod va contribui la cresterea in nivel a jucatorului.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone

Warzone va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One si PC si va beneficia de cross-play intre toate platformele. Cei care detin jocul vor observa ca actualul mod blocat din joc va deveni cel de Battle Royale in urma unui update. Cei care nu detin jocul vor fi nevoiti sa obtina clientul Warzone prin intermediul platformei preferate, iar pentru cei ce doresc să îl achiziționeze o pot face chiar de aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE