fbpx

More

  Bucură-te de Ghost of Tsushima: Director’s Cut cu DLSS 3 și Reflex

  Publicat în:

  În fiecare săptămână NVIDIA aduce cele mai noi update-uri pentru tehnologiile din gaming, iar săptămâna aceasta driverul GeForce Game Ready pentru Ghost of Tsushima: Director’s Cut este disponib si oferă DLSS 3, DLAA și Reflex.

  În Ghost of Tsushima jucătorii se vor întoarce în anii 1200, când imperiul mongol controla multe dintre națiunile din est. Insula Tsushima este tot ce rămâne între Japonia continentală și o invazie mongolă masivă a generalului Khotun Khan.

  Insula a devenit un infern cauzat de atacurile mongole, iar atunci este momentul când samuraiul Jin Sakai este testat. Ca unul dintre puținii membri rămași ai clanului său, Jin trebuie să facă tot ce este nevoie pentru a-și apăra oamenii și căminul.

  Ghost of Tsushima: Director’s Cut reprezintă prima dată când jucătorii pe PC vor putea să se bucure de călătoria lui Jin.

  Ghost of Tsushima: Director’s Cut se va lansa pe 16 mai, și va include tehnologie care îmbunătățește experiența de joc chiar din prima zi. DLSS 2 și DLSS 3 vor permite jucătorilor să accelereze numărul de cadre pe secundă, oferind cea mai bună performanță! De asemenea, gamerii vor putea utiliza DLAA care folosește rezoluția nativă pentru a maximiza calitatea imaginii în loc de a oferi performanță. Lansarea va permite jucătorilor să combine DLAA și DLSS 3 pentru o combinație excelentă între calitatea imaginii și performanță.

   

  Iar de aici devine doar mai bine, pentru că fiecare gamer poate folosi și NVIDIA Reflex, care poate fi implementat cu oricare dintre setările de pe plăcile video GeForce RTX și GeForce GTX. Reflex va reduce latența sistemului, astfel încât jucătorii să beneficieze de un avantaj competitiv în jocuri multipayer și de o experiență mai fluidă în jocuri single player.

  Incă din septembrie 2020, NVIDIA Reflex a redus latența de sistem pe plăcile video GeForce și este acum disponibil în peste 100 de jocuri. 9 din 10 shootere au acum suport pentru Reflex, printre care și titluri populare single sau multi player. O mare parte dintre gamerii GeForce au pornit această setare – anul trecut, utilizatorii de GeForce au jucat peste 10 miliarde de ore din jocurile lor preferate cu Reflex.

  Descarcă și instalează cel mai noi driver Game Ready înainte ca Ghost of Tsushima: Director’s Cut să se lanseze pe 16 mai pentru a putea beneficia de întregul potential!

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole