fbpx

More

  „The Walking Dead: Daryl Dixon”, mult așteptatul sezon din universul The Walking Dead, în premieră la AMC

  Publicat în:

  Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00. Cele șase episoade vor fi difuzate în fiecare seară de luni. 

  Daryl Dixon, interpretat de simpaticul Norman Reedus, cucerește Franța în serialul produs și difuzat de AMC.

  Personajul se trezește pe țărmul francez – acolo unde știm deja că a apărut inițial virusul letal care a dus la apocalipsa zombi –, dar nu știe exact cum a ajuns acolo și de ce. Călătoria lui este o căutare pentru răspunsuri. El se află departe de casă, se confruntă cu demoni vechi și dușmani noi, în timp ce misiunea lui numărul unu este să protejeze un băiețel curios a cărui origine a devenit o legendă și un punct de atracție pentru diverse facțiuni din întreaga Franță.

  Din distribuția serialului fac parte o serie de actori francezi foarte talentați, care interpretează personaje proaspete, care mai de care mai interesante. Clémence Poésy, cunoscută pentru personajul Fleur Delacour din filmele „Harry Potter”, o interpretează pe Isabelle Carriere, o călugăriță încăpățânată, membră a unui grup religios progresist. Louis Puech Scigliuzzi este Laurent, băiețelul misterios și foarte inteligent care este văzut de către grupul religios drept Alesul care va izbăvi omenirea de zombi. Cealaltă facțiune importantă din serial este Pouvoir des Vivants (Puterea celor Vii), o grupare paramilitară din Franța, condusă de Marion Genet (interpretată de Anne Charrier), din care face parte și războinicul Stephane Codron (Romain Levi), care are resentimente profunde față de Daryl.

  Norman Reedus as Daryl Dixon – The Walking Dead: Daryl Dixon _ Season 1 – Photo Credit: Emmanuel Guimier/AMC

  Filmările pentru serial au avut loc în Paris, în 2022

  Cel de-al doilea sezon, în care va apărea și un alt personaj adorat de fani, Carol Peletier (Melissa McBride), a fost deja filmat în diverse locații din Europa. Filmările s-au încheiat în decembrie 2023. O mare parte din motivația lui Daryl în noul serial este să se întoarcă la Carol.

   Norman Reedus l-a interpretat pe Daryl timp de 11 ani în „The Walking Dead”. Deși inițial rolul lui era unul redus, el a devenit destul de repede mâna dreaptă a protagonistului Rick Grimes (Andrew Lincoln), și atunci când Rick a părăsit serialul, Daryl a devenit noul protagonist. Reedus a declarat în interviuri că povestea din premiera AMC este legată de conflictul lui Daryl între dorința de a se întoarce acasă, la Carol, de care îi e dor, și conexiunile pe care le formează cu noile persoane întâlnite în drumul său.

  Norman Reedus as Daryl Dixon – The Walking Dead: Daryl Dixon _ Season 1 – Photo Credit: Emmanuel Guimier/AMC

  Aventurile lui Daryl în Europa sunt de neratat în această primăvară, la AMC, lunea de la ora 22:00.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole