Review- TENET

TENET este probabil unul dintre cele mai așteptate filme din momentul în care s-a anunțat ridicarea restricțiilor pentru cinematografe. Acest film este realizat de către regizorul Christopher Nolan având o poveste foarte intresantă și având acțiune și sf pe tot parcursul filmului.

În TENET ne este prezentat un Protagonist ce luptă pentru supraviețuirea întregii omeniri călătorind printr-o lume crepusculară și plină de întrebări și spionaj. Acest film este unul specific în genul regizorului Christopher Nolan iar dacă ați văzut Dunkirk sau Inception, TENET te va atrage încă din primele minute. Avem parte de o poveste unde acțiunea merge pe două planuri respectiv înainte și înapoi. Unde Protagonistul trebuie să oprească sfârșitul tuturor omenirii.

Ca și distribuție am avut parte de actorii Elizabeth Deibcki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh  și John David Washington care este intitulat The Protagonist iar numele nu îl aflăm pe tot parcursul filmului.

Acțiunea cât și efectele speciale se ridică la nivel înalt, exploziile, scenele de luptă sunt bine realizate iar cadrele trase în momentul acțiunii sunt un deliciu cinematografic. Iar povestea filmului merg atât de bine cu elementele de acțiune ca o mânușă. Însă recomandăm vizionarea filmului de două ori, deoarece așa se vor înțelege mult mai bine.

Un alt elemnte ce merită menționat, este faptul că noi am vizionat filmul TENET în cadrul cinematografului CinemaCity în format 4DX iar acest aspect face ca cel care îl vizionează să fie fix în mijlocul acțiunii.

TENET este deja valabil în cinematografele din România și este distribuit de către Vertical Entertaiment.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Actiune
Efecte Speciale
Poveste
TENET este un film ce merită văzut, mai ales fiind și primul film apărut în cinematografele noastre după pandemie. Avem parte de acțiune pe tot parcursul filmului și o poveste foarte bine gândită ce merită văzută de câteva ori pentru a înțelege mult mai bine ceea ce se petrece în film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH