Premierele lunii martie la Crime+Investigation

AcasăFilme & SerialePremierele lunii martie la Crime+Investigation

Luna martie la Crime+Investigation vine cu o serie de seriale și emisiuni intresante având noi sezoane. Filmat la Tribunal vine cu sezonul trei, Supraviețuitorii este o nouă serie. Iar Vânătoril de Criminali aduce sezonul opt.

 

FILMAT LA TRIBUNAL | SEZONUL 3 – Episoade noi

Din 19 Martie | Vinerea la ora 22:00

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american, Dan Abrams, include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Așadar, prin intermediul noii serii „Filmat la tribunal”, publicul va acces la desfășurarea unor procese reale.

SUPRAVIEȚUITORII

Din 19 Martie | vinerea de la ora 23:00

Această nouă serie, găzduită de jurnalistul american Gio Benitez, arată experiența de a fi victima unei infracțiuni bruște, din momentul în care cei atacați percep pentru prima dată pericolul, cu potențialele efecte de lungă durată.

Cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere sau surprinse cu telefonul mobil surprinse în momentul săvârșirii crimei. Seria urmărește persoane care își văd de viața de zi cu zi și care s-au confruntat cu o situație periculoasă. Fiind forțate să ia o decizie rapidă pentru a se proteja pe ele sau familiile lor.

Pe lângă mărturii, filmările capturate în detaliu de sisteme de securitate, camere ascunse, telefoane mobile și camere de bord sunt evidențiate și analizate pentru a ajuta la înțelegerea evenimentelor care au avut loc.

Jurnalistul Gio Benitez stă de vorbă cu fiecare dintre supraviețuitori și reflectă asupra incidentelor.

VÂNĂTORUL DE CRIMINALI | Sezonul 8 | Episoade noi

Există un lucru care nu se schimbă niciodată: Crima. Locotenentul Joe Kenda și echipa sa de criminaliști din Colorado Springs au rezolvat 387 de anchete de omucidere fără precedent, rezultând o rată de soluționare de 92%. Alătură-te locotenentului Kenda în timp ce ne ghidează, cu ajutorul reconstituirilor dramatice, prin unele dintre cele mai tulburătoare și provocatoare cazuri de crimă la care au lucrat el și echipa sa.

„Vânătorul de Criminali” ne duce în culise alături de unul dintre cei mai buni detectivi criminaliști din lume pentru a afla cum se rezolvă cu adevărat crimele. Cineva trebuie să preia controlul. Cineva trebuie să aibă grijă de victimă. Poate fi dificil să vezi unde va conduce cazul, dar Kenda nu se va opri până nu îl va rezolva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE