More

  Premierele cinematografice la început de luna iulie se văd la Cineplexx

  Publicat în:

  Acest început de Iulie este dedicat celor mici și vine cu premiera filmului Minionii 2 dar Cineplexx a pregătit o surpriză fanilor Universului Cinematic Marvel și au pus deja la vânzare biletele la filmul Thor: Iubire și Tunete (Thor: Love and Thunder).

   

  Minionii 2

  Amplasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura.

  Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor. Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul Minionilor. Pe fugă,
  Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

  În plus pentru pentru distracția alături de familie Cineplexx oferă Family Pack pentru filmele de animație atât 2D cât și 3D pentru a beneficia de acest pachet este nevoie de cel puțin un copil prezent. (nu se aplică la avampremiere)

  Thor: Iubire și Tunete (Thor Love and Thunder)

  In productia Marvel „Thor: Love and Thunder” God of Thunder (Chris Hemsworth) face echipă cu King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) și fosta iubită devenită Mighty-Thor, Jane Foster (Natalie Portman), să înfrunte un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Christian Bale).

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Related