Acasă Filme & Seriale James Bond No Time To Die reprogramat pentru luna Noiembrie

James Bond No Time To Die reprogramat pentru luna Noiembrie

Datorită problemelor din ultima vreme, cu virusul COVID-19 (coronavirus) piața globală duce o perioadă destul de grea. Iar printre ele se înumără și cea cinematografică unde Studiourile MGM, Universal și producătorii Michael G Wilson și Barbara Broccoli, au anunțat, după o evaluare atentă reprogramarea filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020 acesta fiind prima dată anunțat pentru luna aprilie a acestui an.

„No Time To Die” va fi lansat în Marea Britanie pe data de 12 noiembrie 2020,  lansarea din Statele Unite va avea loc pe 25 noiembrie 2020, iar în celelalte țări datele urmează să fie anunțate.

"<yoastmark

În noul film, Bond lasă în urmă viața de agent secret și caută să se bucure de o viață tihnită în Jamaica. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare și cere ajutor. Astfel, o misiune simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare.

Filmul este distribuit în România de către CineForum România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE