More

  Christina Aguilera lansează două piese ce sunt incluse în coloana sonoră a noului film live-action Mulan

  Published on:

  Mulan va fi readaptat într-un live-action precum și celalte filme ce au primit același tratament din partea celor de la Disney. Iar cu această ocazie Christina Aguilera lansează o nouă piesă originală intitulată „Loyal Brave True”, alături de o nouă variantă a „Reflection”, ambele cântece fiind incluse pe coloana sonoră a filmului de live-action „Mulan”.

  Piesele însoțesc muzica originală din film și se regăsesc pe un album al Walt Disney Records, care poartă semnătura lui Harry Gregson-Williams și va fi lansat pe 25 martie.

  Mulan

  Renumitul regizor Niki Caro spune în super producția de live-action, povestea unei tinere care își riscă viața, familia și dragostea pentru a deveni unul dintre cei mai curajoși luptători din China. Când Împăratul Chinei dă un decret potrivit căruia fiecare familie trebuie să dea armatei țării un luptător pentru a apăra teritoriul de invadatori, Hua Mulan, fata cea mare a unui brav războinic, nu ezită nicio clipă și se aruncă din plin în luptă. Deghizată în bărbat, ea are de trecut numeroase teste pentru a fi primită în armată și așa ajunge să își dezvolte forța interioară și să își descopere adevăratul potențial. Filmul este o călătorie epică la finalul căreia ea se transformă într-un războinic onorabil și își câștigă respectul națiunii, făcându-l pe tatăl ei mândru.

  Din distribuția filmului fac parte cunoscuți actori internaționali ca: Yifei Liu (Mulan), Donnie Yen (comandantul Tung), Tzi Ma (Zhou), Jason Scott Lee (Böri Khan), Yoson An (Honghui), Ron Yuan (Sergentul Qiang), Gong Li (Xianniang) și Jet Li (Împăratul).

  Filmul este regizat de Niki Caro, iar scenariul este semnat de Rick Jaffa & Amanda Silver, alături de Lauren Hynek & Elizabeth Martin, plecând de la poemul „Balada lui Mulan.”

  Mulan
  Mulan

  Mulan va avea premiera în România în data de 27.03.2020 și este distribuit de către Cineforum România.

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.