Monster Hunter vine în cinematografele din România

AcasăFilme & SerialeMonster Hunter vine în cinematografele din România

Monster Hunter este bazat pe o serie mult cunoscută de jocuri, iar anul trecut a fost anunțat un film ce avea la bază ideea jocurilor unde există o lume în care monștrii puternici domină această lume.

Sinopsis Monster Hunter

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), a cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman).

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.

Monster Hunter va avea premiera în România pe data de 19 februarie în cinematografele dispoibile iar lansarea acestuia se va realiza începând cu data de 26 februarie pentru cinematografele disponibile și deschise în acel moment.

Atât regizorul Paul Anderson cât și actirța Milla Jovovich au mai realizat filme bazate pe jocuri de la studioul Sega respectiv seria Resident Evil.

Filmul este distribuit în România de către InterCom Film.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE