Hanna Dodd se alătură serialului Bridgerton începând cu sezonul 3

AcasăFilme & SerialeHanna Dodd se alătură serialului Bridgerton începând cu sezonul 3

Producția pentru sezonul trei al serialului Bridgerton ce se poate urmării pe Netflix începe în vara aceasta și deja avem un prim actor ce se alătură acestei producții ce deja are foarte mulți fani. 

Hannah Dodd (Anatomy of a Scandal) va juca rolul Francescăi Bridgerton, preluând rolul de la Ruby Stokes, care este acum cap de afiș pentru un alt proiect Netflix (Lockwood & Co.). În jurul Francescăi Bridgerton planează puțin mister atunci când o plasăm în contextul familiei sale guralive și extrovertite. În ciuda naturii sale rezervate, ea se conformează regulilor din societate, având și o doză de sarcasm și pragmatism care, în paralel cu mondenitatea superficială, ajung să atragă atenția atunci când își dorește cel mai puțin.

 

Hannah Dodd, starul britanic în plină ascensiune, a lucrat pentru prima dată ca actriță încă de când era la școală, jucând unul dintre rolurile principale din serialul Find Me In Paris, continuând rolul și în următoarele două sezoane. De asemenea, Dodd a avut și un rol recurent în două dintre sezoanele celebrului serial Harlots.

 

2022 a adus lansarea de mare succes a serialului Anatomy of a Scandal, în care Dodd s-a remarcat ca versiunea mai tânără a personajului principal interpretat de Sienna Miller. Mai apoi, a continuat cu interpretarea unui rol principal în mini-seria Flowers In The Attic: The Origins – o adaptare a unei serii de cărți celebre și controversate. Dodd joacă același personaj interpretat de Heather Graham în spectacolul original. Cuprinzând două generații de drame de familie, a doua jumătate a poveștii se concentrează în întregime pe personajul ei.

În cele din urmă, Dodd a avut și un rol secundar în continuarea celebrului film Enola Holmes, alături de Millie Bobby Brown.

Detalii Bridgerton

Când: Bridgerton va intra în producție vara aceasta.

Locație: Londra

Showrunner/Producător Executiv: Jess Brownell

 Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica and Chris Van Dusen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Subiecte Populare

Citește și alte articole

Cele mai citite articole