Godzilla vs Kong primele momente în trailer-ul oficial

AcasăFilme & SerialeGodzilla vs Kong primele momente în trailer-ul oficial

Godzilla și Kong sunt unii dintre cei mai cunoscuți monștrii din cinematografie amândoi sunt de mărimi colosale și tot timpul ne-am întrebat cine căștigă o luptă dintre acești doi uriași.

Nu mai durează mult și vom vedea și în cinematografele noastre Godzilla vs Kong iar pentru început avem parte de un prim trailer oficial.

Filmul vine de la Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures vine mult așteptata confruntare dintre doi titani, „Godzilla vs. Kong”, următoarea aventură epică din cinematograficul Monsterverse al Legendary, în regia lui Adam Wingard.

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă și, împreună cu ei, este Jia, o tânără orfană cu care a format o legătură unică și puternică.

Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla înfuriată care taie o porţiune de distrugeri pe tot globul. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

Godzilla vs Kong este programat să apară în cinematografele noastre începând cu 17 martie 2021. Filmul este distribuit în România de către Vertical Entertaiment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE