Filmul Space Jam: A New Legacy primește un nou trailer

AcasăFilme & SerialeFilmeFilmul Space Jam: A New Legacy primește un nou trailer

Mult așteptatul film Space Jam: A New Legacy a primit un trailer. În care vedem o parte din povestea acestuia și cum baschetbalistul LeBron James ajunge să joace meciul vieții.

Space Jam continuă

A mai fost realizat un alt film Space Jam unde l-am avut în prim plan pe baschetbalistul Jordan în care a făcut echipă cu favoriții din Looney Tunes.

Povestea filmului Space Jam: New Legacy

În timpul unei întâlniri la studiourile Warner Bros, vedeta NBA LeBron James și fiul sunt înghițiți într-o dimensiune ce înglobează toate poveștile și personajele Warner Bros. Care se află sub controlul unei inteligențe artificiale. Însă aceasta este defectă. Cu ajutorul lui Bugs Bunny, LeBron trebuie să își croiască drum într-o lume plină de scene de film memorabile și personaje. În timp ce reunesc echipa Looney Tunes pentru a-și salva fiul de la pericol. Pentru a se întoarce acasă, LeBron trebuie să descâlcească planul Inteligența Artificială G ( interpretat de Don Cheadle). Și să câștige un meci de baschet împotriva unor versiuni titanice ale vedetelor NBA.

Space Jam A New Legacy LeBron Film Trailer HBO Go

Dacă urmăriți bine noul trailer veți vede o serie de personaje destul de cunoscute din universul Warner, precum King Kong, luma din Game of Thornes și mulți alții.

Space Jam: A New Legacy va avea premiera pe data de 16 iulie 2021 atât prin intermediul platformei HBO Max dar și în cinematografe. Acesta cel mai probabil va ajunge și în România prin intermediul HBO Go.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE