More

  Tot mai multe filme amânate din cauza coronavirusului (COVID-19)

  Published on:

  Dacă în urmă cu, aproximativ o săptămână am aflat că filmul „No Time To Die” a fost anulat pentru câteva luni datorită noului virus ce se răspândește pe întreaga planetă. Ei bine astăzi tot mai multe producții cinematografice iau decizia să își amâne premierele până când se mai liniștesc apele.

  Printre filmele ce au anunțat această amânare sunt Fast and Furious 9, A Quiet Place:Part II, My Spy toate cele trei filme urmau să ajungă și în cinematografele noastre însă suntem nevoiți să așteptăm câteva luni în plus.

  Studioul Universal anunță că, filmul Fast and Furious 9 este amânat până în data de 2 aprilie 2021 acesta era programat pentru luna Mai a acestui an iar asta înseamnă că avem de așteptat aproape un an până vom vedea unul dintre cele mai îndrăgite filme în care avem acțiune și mașini cât cuprinde. Iar această amânare este una dintre cele mai lungi dintre toate filmele ce au fost anunțate până acum.

  În F9 (Fast and Furious 9) îi avem din nou pe Dom ce se luptă cu greșelile trecutului său și va trebuii să își înfrunte fratele abandonat pe nume Jakob care acesta încearcă să îi ia tot ce iubește mai mult. Furios și Iute 9 este distribuit în romțnia de către Ro Image 200 .

  A Quiet Place:Part II este un alt film amânat, anunțul a fost făcut chiar de regizorul John Krasinski printr-un anunț pe o pagină de socializare. Însă ce nu a fost oferit o nouă dată a premierei acestuia. A Quiet Place: Part 2 urma să apară în luna Martie pe data de 20 . Cel mai probabil vom vedea o nouă dată după ce răspândirea cu, coronavirus se va mai domoli.

  Fără Zgomot 2 ( A Quiet Place: Part II ) continuă povestea primului film, unde familia Abbott părăsește casa și este nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Sperăm să vedem acest film cât mai repede în cinematografele noastre. Acesta este distribuit în România de către Ro Image 2000.

  Iar ultimul film ce a anunțat amânarea premierei sale este My Spy  (Profu de Spionaj) avea premiera în data de 20 Martie însă datorită contextului actual data de lansare a fost amânată iar o nouă dată nu a fost comunicată momentan.

  În filmul My Spy aveam un agent CIA interpretat de Dave Bautista ce este desconspirat de către o fetiță de 9 ani. Iar pentru ca misiunea sa să continue acceptă să o învețe pe micuța Sophie să devină un spion. My Spy este o comedie pentru toate vârstele și sperăm să o vedem căt mai repede în cinematografele noastre. Acest film este distribuit de către Vertical Entertaiment România.

   

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.