<

Episoade noi din Fear the Walking Dead vin pe AMC în Aprilie

AcasăFilme & SerialeEpisoade noi din Fear the Walking Dead vin pe AMC în Aprilie

În Fear the Walking dead, cei care au reușit să supraviețuiască până acum în lumea post-apocaliptică. Or să aibă parte de încercări noi în cea de-a doua parte a sezonului al șaselea, începând cu 12 aprilie. De la ora 22.00.

Fear the Walking Dead la AMC a ajuns la sezonul al șaselea

Atunci când te lupți cu creaturi care se strâng în număr impresionant. Câteodată cel mai mare ajutor, dar și cele mai mari obstacole vin fix de la alte ființe umane.

Cam acesta este unul dintre mesajele principale ale serialului „Fear the Walking Dead”, ajuns la sezonul al șaselea.

A trecut ceva timp de la difuzarea din noiembrie a primei jumătăți a sezonului şase și în sfârșit a doua parte va dezvălui soarta supraviețuitorilor după încercările prin care au trecut în toamnă. 

Personajele care odinioară formaseră o familie atipică sunt acum despărțite unele de celelalte și trebuie să se descurce pe cont propriu.

Dacă misiunea grupului era înainte de a-i ajuta pe cei în nevoie, acum, după conflictul cu Virginia (Colby Minifie) și Pionierii acesteia, foștii membri ai familiei trebuie mai întâi să se asigure că vor supraviețui despărțirii. Mai ales că au fost împrăștiați prin așezările îndepărtate ale Virginiei.

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață”.

Fear The Walking Dead AMC

În noile episoade din Fear the Walking Dead la AMC. Vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere.

Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma. Relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE