fbpx

More

  Disney+ dă startul filmărilor pentru prima producție originală poloneză

  Publicat în:

   Disney+ a anunțat astăzi începerea filmărilor pentru prima producție originală poloneză, „Breslau” (titlu provizoriu), a serviciului de streaming. Din distribuție fac parte, printre alții, Tomasz Schuchardt („You are God”, „The Christening”), Agata Kulesza („Rose”, „Ida”) și Sandra Drzymalska („EO”, „Filip”). Serialul este regizat de Leszek Dawid („You are God”, „My Name Is Ki”). Scenariul este semnat de Bartosz Janiszewski și Magdalena Żakowska.

   

  Drama polițistă în opt părți are loc în Breslau, în anul 1936 și prezintă povestea comisarului Franz Podolsky, care investighează o crimă brutală ce zguduie orașul. Presiunea de a prinde criminalul este imensă mai ales că urmează să înceapă Jocurile Olimpice.

   

  „Este un moment important pentru Disney+ în Polonia. Este prima noastră producție originală din Europa Centrală și de Est și suntem încântați că la acest proiect lucrează creatori și actori atât de talentați și experimentați. Suntem, de asemenea, bucuroși că primul nostru serial polonez va extinde și mai mult oferta de producții destinate unui public mai larg” – a declarat Magdalena Cieslak, Director Producții Originale Disney+ în ECE.

   

  De producția serialului se ocupă ATM Grupa, cel mai mare studio de producție independent din Polonia, premiat și specializat în producții de lungmetraj. Printre realizări se numără „The Border”, „Hold Tight”, „Absolute Beginners”.

   

  „Breslau” (titlu provizoriu) este produs în Polonia cu sprijinul financiar acordat de Institutul Polonez de Film din fondurile Ministerului Culturii și Patrimoniului Național.

   

  Abonamentul Disney+ este disponibil pentru 36,99 Lei pe lună, fără alte costuri, cu posibilitatea de a-l anula oricând. Utilizatorii vor putea viziona producții pentru toate gusturile și noi seriale TV, blockbustere și filme originale se adaugă pe tot parcursul anului sub cele șase mărci ale sale: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Abonații au acces la o amplă bibliotecă de divertisment care cuprinde de la documentare la drame aclamate de critici, și de la comedie la animații clasice. În plus, sunt disponibile pentru vizionare noi producții originale precum „Becoming Karl Lagerfeld”, „Cristóbal Balenciaga” și „Shardlake”, precum și de cele mai recente sezoane din serialele de succes „Crime în imobil” și „Ursul”.

  Ne găsiți și pe Google News

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Alte Articole