Crime+Investigation oferă o serie de recomandări pentru februarie

AcasăFilme & SerialeCrime+Investigation oferă o serie de recomandări pentru februarie

Crime+Investigation adue mai multe recomandări pentru luna Februarie a acestui an, și vom avea parte de cele mai intresante și captivante seriale unde crimele și investigațiile sunt la ele acasă

 

Vânătorul de criminali (titlul original Homicide Hunter) Sezonul 8A

Din 4 februarie ( Joi la 23:00)

Există un lucru care nu se schimbă niciodată: Crima. Locotenentul Joe Kenda și echipa sa de criminaliști din Colorado Springs au rezolvat 387 de anchete de omucidere fără precedent, rezultând o rată de soluționare de 92%.

Alătură-te locotenentului Kenda în timp ce ne ghidează, cu ajutorul reconstituirilor dramatice, prin unele dintre cele mai tulburătoare și provocatoare cazuri de crimă la care au lucrat el și echipa sa. „Vânătorul de Criminali” ne duce în culise alături de unul dintre cei mai buni detectivi criminaliști din lume pentru a afla cum se rezolvă cu adevărat crimele. Cineva trebuie să preia controlul.

Cineva trebuie să aibă grijă de victimă. Poate fi dificil să vezi unde va conduce cazul, dar Kenda nu se va opri până nu îl va rezolva.

Primele 48 de ore (titlul original The First 48) Sezonul 23

Din 11 februarie (joi la 22:00)

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

Cu o grafică stilizată care seamănă mai degrabă cu o dramă TV decât cu un reality show, seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Ucigași în croaziere (titlul original Cruise Ship Killers) Sezonul 1B

Miercuri la 22:00

Serialul își propune să aducă puțină lumină asupra acestor cazuri și își propune să descopere adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat pe mare.

Din 2011, peste 200 de turiști de pe vasele de croazieră au dispărut și sunt presupuși morți. Mulți dintre ei sunt uciși. În timp ce unele dintre crime au fost rezolvate oficial, întrebările persistă.

Altele rămân acoperite din motive nefaste. „Ucigași în croaziere” este o serie de televiziune true crime care spune poveștile oamenilor care nu s-au mai întors niciodată acasă după ce au plecat în vacanță pe o navă de croazieră, presărată cu interviuri cu familia, prietenii apropiați, anchetatorii și experții

Genii criminale (titlul original Murder Masterminds) Sezonul 1B

Marți de la 22:00

Serial de investigație care introduce spectatorii în toată emoția, drama și suspansul celor mai înfiorătoare procese de crimă din America.

Combinând interviuri și înregistrări captivante, „Genii criminale” se dovedește a fi un rollercoaster imersiv și cu adevărat criminal în două acte. La început, telespectatorii intră în pielea detectivului din fotoliu, în timp ce ascultă mărturii de la ofițeri de poliție, experți medico-legali, martori și, uneori, chiar de la inculpați.

Apoi – cu ajutorul camerelor de luat vederi din interiorul sălii de judecată ce surprind fiecare întorsătură – drama noastră se desfășoară pe măsură ce dovezile se acumulează și verdictul final este dezvăluit.

Este o călătorie prin procesul de justiție penală și fiecare caz are propria poveste fascinantă în care dragostea, sexul, trădarea și lăcomia se pot dovedi fatale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE