TransferGo încheie un parteneriat cu Visa

Acasă Evenimente TransferGo încheie un parteneriat cu Visa

TransferGo, una dintre companiile de transfer de bani cu cea mai accelerată dezvoltare din lume, anunță astăzi încheierea unui parteneriat cu Visa, liderul global în domeniul plăților digitale, pentru a oferi transferuri internaționale de bani, în timp real, direct pe cardurile bancare ale destinatarilor. Serviciul este disponibil, în prezent, în 32 de țări, incluzând Germania, Spania, România, Polonia, Ucraina și Turcia și există potențialul extinderii sale, în viitor, la un total de 178 de țări, printre care Marea Britanie, Italia și Nigeria.

Împreună, TransferGo și Visa permit clienților să trimită și să primească fonduri, prin intermediul platformei Visa Direct – platforma de plăți push, în timp real, dezvoltată de Visa. Astfel, utilizatorii TransferGo vor beneficia de viteza de transfer și securitatea rețelei Visa, atunci când vor primi sau trimite bani peste hotare. Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot face transferuri direct către un card, fără a mai fi nevoie să apeleze la servicii de tip online banking sau să afle IBAN-ul (International Banking Account Number) contului către care doresc să trimită bani. Această opțiune este rapidă, convenabilă și prin intermediul ei, utilizatorilor li se dă acces la încă o modalitate de a trimite bani, dobândind astfel mai multă libertate de alegere.

În plus, acest parteneriat permite TransferGo să beneficieze nemijlocit de disponibilitatea serviciului Visa Direct. Deservind momentan 32 de țări, colaborarea anunțată astăzi face disponibile transferurile de bani în timp real pentru mii de utilizatori TransferGo, în timp ce perspectiva extinderii disponibilității sale către 178 de piețe, va oferi acestui parteneriat un obiectiv global, permițând astfel și mai multor utilizatori să beneficieze de viteza și securitatea acestui serviciu.

În legătură cu acest parteneriat, Daumantas Dvilinskas, CEO și cofondator, TransferGo, a declarat: „Suntem dedicați unui ciclu constant de inovație, aceasta însemnând că utilizatorii noștri și nevoile lor se află în centrul a tot ceea ce facem. De aceea, pentru noi este important să ne asigurăm că din ce în ce mai mulți oameni, din tot mai multe piețe, pot beneficia de experiența remitențelor internaționale flexibile, prin intermediul unor servicii facile, rapide și cu o securitate sporită, precum Visa Direct. Mai mult, pe măsură ce serviciul continuă să se dezvolte, utilizatorii noștri se vor bucura de extinderea disponibilității acestuia, în viitor, în Africa, Asia de Sud-Est și Comunitatea Statelor Independente.

Acum, mai mult ca niciodată, oamenii au o nevoie vitală de a avea acces la modalități rapide, simple și sigure de a trimite bani peste hotare, pentru a își susține prietenii și familiile din străinătate,” a spus Tim Summers, Vice President, Visa Direct, Visa. „Suntem nerăbdători să continuăm colaborarea aflată în desfășurare cu TransferGo, pentru a face acest lucru posibil, prin transferuri în timp real, pentru cât mai mulți utilizatori din întreaga lume.

Anunțul acestui parteneriat are loc într-o perioadă de plină dezvoltare pentru TransferGo, pe lângă cei peste 2 milioane de utilizatori, compania a primit o finanțare de 10 milioane de dolari, care îi va permite să își extindă amprenta sa globală și să continue să lanseze noi servicii, pe platforma sa de plăți transfrontaliere. De asemenea, TransferGo i-a primit, de curând, în echipa sa pe Edgardo Savoy, Chief Technology Officer și Francesco Fulcoli, Chief Compliance Officer, pentru a dezvolta și implementa programul său de inovație tehnologică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

Alex Rider, tânărul care devine spion fără voie, începe...

Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, a debutat ieri, în premieră în România, pe AXN. Otto Farrant, actorul care îi dă viață lui Alex...

Xbox Live Gold Titlurile gratuite ale lunii mai

Microsoft a venit cu o nouă serie de jocuri gratuite pentru utilizatorii abonați la Xbox Live Gold, valabile în această lună. Două dintre acestea...

Șase tehnologii și echipamente revoluționare care te ajută să...

Tp-Link vine în această peroadă cu o serie de propuneri pentru a eficentiza tot mai mult lucrul de acasă. Aceștia prezint șase tehnologii revoluționare...