Smartphone-urile Nokia primesc Android 11

AcasăEvenimenteSmartphone-urile Nokia primesc Android 11

Nokia 8.3 5G, pregătit pentru viitor, devine primul smartphone Nokia care face actualizarea la Android 11. HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, este unul dintre puținii producători care promite actualizări.

Nokia conduce în clasamentul încrederii

Counterpoint Research a dezvăluit că telefoanele Nokia conduc clasamentul încrederii în baza celor patru piloni analizați ce includ software-ul, actualizările de securitate.

Nokia 8.3 5G a fost lansat cu promisiunea celor trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizari ale sistemului de operare. Astfel, smartphone-urile Nokia sunt protejate, sigure și actualizate pentru consumatori. Actualizarea la Android 11 reprezintă prima actualizare a sistemului de operare al terminalului.

Juho Sarvikas, Chief Product Officer și Vicepreședinte America de Nord, HMD Global spune:

„Counterpoint Research ne-a evidențiat ca fiind furnizorii care au oferit cel mai rapid ultimele două actualizări pentru terminalele din portofoliu, indiferent de preț. Ne vom menține angajamentul și pentru cele mai accesibile telefoane pregătite pentru Android 11. Nokia 8.3 5G a deschis larg porțile pentru călătoria noastră de actualizare la Android 11. Multe alte dintre smartphone-urile noastre urmând să i se alăture în curând. Actualizarea la cel mai recent sistem de operare. Este un proces complicat, care implică o multitudine de parteneri și o varietate de teste. Sunt încântat să văd dedicarea echipei noastre de a aduce următorul nivel al inovației Android. La îndemâna clienților noștri de smartphone-uri Nokia. Vrem să ne asigurăm că utilizatorii Nokia se bucură de smartphone-uri sigure și de înaltă calitate, elemente intrinseci pentru etosul companiei noastre”,

Nokia oferă cele mai complete actualizări de software

Acestea sunt de încredere, sigure și rezistente, oferind experiențe optime fără bloatware, care să le încetinească sau să ocupe spațiu.

Counterpoint Research a constatat că 98% dintre smartphone-urile Android oferă în continuare actualizări software și actualizări de securitate inconsecvente sau inexistente, evidențiind valoarea angajamentului asumat pentru smartphone-urile Nokia.

Ce noutăți aduce Android 11 pentru Nokia:

  • Gestionarea conversațiilor: rămâneți în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc
  • „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google sau comenzile vocale. Puteți obține un instantaneu al întregii zile. Când trebuie să vă concentrați sau să vă relaxați, aveți la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime.
  • Resetarea automată a permisiunilor: rămânând fideli angajamentului nostru de a oferi experiențe mobile sigure și de încredere, smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru vă va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent.

 

Cu puternica sa cameră foto cvadruplă PureView cu optică ZEISS, Nokia 8.3 5G vă permite să capturați fiecare moment și se mândrește cu captură Cinema și editor foto ZEISS. Cu o calitate extraordinară a înregistrării video în condiții cu luminozitate redusă și a înregistrării audio OZO. Nokia 8.3 5G este smartphone-ul ideal pentru creatorii de conținut cu programe încărcate. Nokia 8.3 5G a fost primul smartphone 5G cu cel mai mare număr de noi benzi radio 5G. Și pregătit atât pentru combinațiile de rețele standalone și non-standalone de implementare 5G pe care operatorii din întreaga lume le desfășoară. Astfel, mai mulți oameni se pot bucura de conectivitate 5G rapidă și de încredere, pentru streaming și jocuri, oriunde s-ar afla. Inspirat de rădăcinile finlandeze, Nokia 8.3 5G vine în culoarea Polar Night, inspirată de cerul arctic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE