Popeyes România anunță deschiderea a două restaurante în această vară și începe recrutarea pentru noile echipe

AcasăEvenimentePopeyes România anunță deschiderea a două restaurante în această vară și începe...

Popeyes România anunță deschiderea a două noi restaurante în București, în această vară, și începe recrutarea viitorilor membri ai echipei.

După succesul înregistrat cu deschiderea primului restaurant din  țară, în Băneasa Shopping City, la începutul lunii aprilie 2022, Popeyes România continuă strategia de extindere a rețelei, cu două noi restaurante în centrele comerciale ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, care vor fi inaugurate în vara acestui an.

Popeyes oferă peste 100 de noi locuri de muncă și unele dintre cele mai atractive salarii de intrare de pe piața QSR din România

Luna mai marchează startul recrutărilor pentru noile restaurante Popeyes, care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă: Crew Members, Shift Managers sau Manager de Restaurant. Noii colegi sunt așteptați în echipă cu unele dintre cele mai atractive salarii de intrare nete din industrie, precum și oportunități de dezvoltare profesională, în echipa unui brand internațional.

„Prima deschidere a fost un succes și suntem impresionați de entuziasmul tuturor celor care ne-au vizitat și care și-au exprimat dorința de a ne găsi mai aproape de comunitățile lor”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România. „Anul acesta avem în plan deschiderea mai multor  restaurante în București și ne dorim să ne extindem echipa pentru viitoarele restaurante. În acest moment, avem unul dintre cele mai atractive pachete salariale de intrare din industria QSR, cu care ne întâmpinăm colegii, alături de care le vom oferi clienților experiența unică Popeyes, cu rețete făcute din ingrediente de cea mai bună calitate și gustul unic din Louisiana.” 

Fondat în 1972, Popeyes are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Puiul Popeyes este proaspăt, nu congelat, marinat cel puțin 12 ore într-un mix îndrăzneț de condimente Cajun, dat apoi manual prin panadă și gătit fără compromis. Slow Cooked served fast este unul dintre cele mai importante atribute care fac din Popeyes un brand diferit și atât de apreciat la nivel global.

Noile restaurante Popeyes din ParkLake și AFI Cotroceni vor avea un design modern, cu accente portocalii vibrante și interioare colorate, inspirate din stilul artei stradale din Louisiana și a galeriilor tradiționale din New Orleans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și alte articole

Cele mai citite articole