Divizia Huawei Cloud şi AI semnează un acord cu EVERNEX

AcasăEvenimenteDivizia Huawei Cloud şi AI semnează un acord cu EVERNEX

Huawei şi EVERNEX au semnat de la distanţă un memorandum de acord privind serviciile HUAWEI CLOUD şi AI. La ceremonia de semnare au participat Li Peng, preşedintele diviziei Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord. Zhou Yilin, vicepreşedinte al diviziei de servicii Huawei Cloud şi AI şi Qi Weining, director al diviziei de servicii Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord.

Qi Weining, director al diviziei de servicii Cloud şi AI Klaus Stockert, CEO al EVERNEX Technology Dept. Au convenit asupra formei finale şi au semnat acordul de servicii.

Cele două companii vor lucra pentru a construii o rețea paneuropeană

Acordul precizează că cele două părţi vor lucra împreună pentru a construi o reţea paneuropeană de livrare şi de service folosind cele mai bune servicii din industrie. Oferite de Huawei şi acoperirea paneuropeană in privința service-ului, oferită de EVERNEX. Huawei şi EVERNEX vor oferi clienţilor servicii de înaltă calitate şi de încredere. Iar acest parteneriat va ajuta ambele companii să îşi extindă colaborarea.

Ceremonia de semnare a fost găzduită de Li Peng, preşedintele diviziei Cloud şi AI pentru Huawei CEE şi Europa de Nord

Care a prezentat strategia globală a Huawei pentru servicii. Li Peng a declarat: Huawei va construi o structură „One Cloud, Two Wings, Two Engines”.

Serviciile se dezvoltă continuu. Iar strategia noastră unitară pe termen lung. Este să rămânem alături de partenerul nostru de service şi să continuăm construirea ecosistemului de servicii.

Klaus Stockert, CEO al EVERNEX Technology Dept, şi-a exprimat încrederea în continuarea cooperării. A prezentat viziunea sa în legătură cu tendinţele de dezvoltare şi speră ca, împreună cu Huawei, să construiască un ecosistem de servicii Cloud şi AI.

În continuare, Zhou Yilin, vicepreşedinte al diviziei de servicii Huawei Cloud şi AI, a mulţumit companiei EVERNEX pentru colaborarea de-a lungul anilor. Apoi a prezentat planul pentru servicii CLOUD şi AI și promovarea HSPP. Exprimându-şi încrederea în colaborarea dintre cele două companii.

În cele din urmă, Qi Weining, director al diviziei de servicii pentru Huawei CEE şi Europa de Nord. A lăudat colaborarea din trecut dintre Huawei şi EVERNEX şi şi-a exprimat dorinţa de a continua alături de EVERNEX pentru a oferi servicii de înaltă calitate în întreaga Europă.

Semnarea online a acordului creşte încrederea partenerilor de servicii ai Huawei. Semnarea acestui acord marchează continuarea cooperării strategice dintre EVERNEX şi Huawei pentru servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE