Digi Business dă liber la portare cu reduceri de 50% pentru clienții business

AcasăEvenimenteDigi Business dă liber la portare cu reduceri de 50% pentru clienții...

Digi Business, divizia dedicată clienţilor persoane juridice, pune la dispoziția utilizatorilor care aleg să se porteze în rețeaua mobilă DIGI. O reducere specială de 50% din valoarea abonamentului, timp de 6 luni. Oferta este disponibilă la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni.

 

Campania Liber la portare până la finalul lunii Aprilie

Campania „Liber la portare se desfășoară până la finalul lunii aprilie și se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

Cu abonamentul Business Nelimitat, clienții primesc pachetul ideal de beneficii: trafic nelimitat de internet, minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă.

1.000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI.

În funcție de numărul de abonamente contractate, prețurile integrale practicate lunar per abonament, variază astfel:

  • 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente)
  • 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente)
  • 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente)

”Oferta dedicată clienților corporate pornește de la nevoile de comunicare pe care le au utilizatorii noștri. Înțelegem, totodată, dificultățile cu care se confruntă în această perioadă și vrem să contribuim cu oferte cât mai bune. Astfel încât aceștia să-i facă față mai ușor. DIGIeste recunoscut pentru atitudinea pro-client și pentru flexibilitatea ridicată în a concepe oferte adecvate, cu un raport calitate-preț greu de egalat.

Serviciile noastre de voce și date mobile pot fi personalizate în funcție de dimensiunile business-ului fiecărui client, iar prețurile practicate sunt mai mult decât generoase, valoarea acestora putând varia între 2,5 EUR + TVA și maximum 3,3 EUR + TVA/lună”, a declarat Mihai Struțeanu, director comercial Digi Business.

Clienții care doresc să se porteze în rețeaua DIGI au posibilitatea să contracteze această ofertă pe site-ul oficial al companiei, unde utilizatorii pot solicita direct oferta. Totodată, campania este disponibilă și în punctele de prezență Digi sau prin intermediul reprezentanților de vânzări Digi Business. Informații suplimentare despre serviciile oferite clienților persoane juridice găsiți pe DIGI.ro/business.

Lider incontestabil la portabilitatea numerelor de telefonie mobilă, din 2008, de la înființarea serviciului, până în martie 2021, în rețeaua Digi Mobil s-au portat 2,5 milioane de numere, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei. Numai în lunile februarie și martie, în rețeaua DIGI au venit, prin portare, aproape 100.000 de numere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE