Cu ocazia lansării magazinului online Huawei Store, sunt pregătite super premii

AcasăEvenimenteCu ocazia lansării magazinului online Huawei Store, sunt pregătite super premii

Huawei Consumer Business Group dă startul înscrierilor pentru obținerea de vouchere de până la 3.000 lei în magazinul online Huawei. Dar și alte premii surpriză, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei.

 

Huawei Online store din Aprilie

Huawei Online Store se va lansa în luna aprilie. Pentru a marca momentul lansării, compania anunță o serie de premii. Surprize și concursuri, special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră.

Concurs Huawei Mate Xs

Astfel, cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin. Iar, clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Un concurs special îi poate aduce pe aceștia mai aproape de marele premiu: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Pentru a participa la acest concurs clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Un concurs Huawei special

Un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Pentru a participa la acest concurs clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin. Primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Când un client recomandă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin. Acesta cât și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei. Iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei primesc vouchere de 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE