Acasă Evenimente Cisco îl numește pe Paul Maravei în funcția de director general al...

Cisco îl numește pe Paul Maravei în funcția de director general al Cisco România Dorin Pena este promovat la nivel regional

Cisco anunță numirea lui Paul Maravei în funcția de director general al Cisco România, începând cu 1 august. După aproape 7 ani la conducerea Cisco România, Dorin Pena a fost promovat la nivel regional.

Paul Maravei are peste 20 de ani de experiență în vânzări și management în cadrul Cisco, anterior acestei numiri fiind responsabil pentru vânzările Enterprise din România ale companiei.

Atât Dorin Pena, cât și Paul Maravei sunt lideri experimentați, cu o bună înțelegere asupra afacerilor clienților care activează în diverse sectoare și lucrează cu tehnologii variate.

Paul Maravei a absolvit Facultatea de Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București și s-a alăturat echipei Cisco România în 2000, ca Pre-sales Engineer.

Din octombrie 2011 până în 2015, a ocupat pozițiile de Manager of Business Development for Global Enterprise și Product Manager for Hybrid Cloud pentru Coasta de Est SUA, conducând strategia de vânzări și servicii a Cisco pentru acea zonă. În 2016, a decis să se întoarcă în România și a preluat rolul de Sales Manager pentru sectorul public.

Pentru mai multe informații accesați site-ul Cisco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE