CES 2021 – Samsung prevede o nouă normalitate în 2021

AcasăEvenimenteCES 2021 - Samsung prevede o nouă normalitate în 2021

2020 a fost un an atipic, unul care a zguduit rapid și neașteptat viața și a reinventat normalitatea. Am câștigat perspectiva lucrurilor care contează cu adevărat, precum sănătatea noastrăși a celor dragi, și experiențele de orice fel pe care le prețuim acum, mai mult ca niciodată. Am folosit tehnologia pentru a ne menține conectați și pentru a continua să mergem înainte în educație, în muncă, și chiar am sărbătorit momente importante din viață atunci când poate fiecare simțea că nimic nu va mai fi cum a fost.

O normalitate mai bună adusă de Samsung în acestă etapă începând cu CES 2021

Anul trecut, Samsung a început noul deceniu la CES și a împărtășit viziunea de a facilita experiențe care fac ca noile tehnologii să devină din ce în ce mai semnificative în viața fiecăruia.

Și, deși participarea fizică de anul acesta, în Las Vegas, nu a fost posibilă, acesta poate fi totuși cel mai interesant CES de până acum.

Încă din primul moment în care Samsung va intra în următoarea etapă a acestei călătorii, concentrându-se pe experiențe care îmbunătățesc viața și lumea în care fiecare trăiește creând o normalitate mai bună pentru toți.

Better Normal noul deviz prezentat de Samsung la CES 2021

Această deviză va fi împărtășită pe larg în cadrul conferinței de presă Samsung la CES pentru a dezvălui cum va arăta o normalitate mai bună pentru toți (Better Normal), începând cu tehnologia potrivită pentru fiecare tip de utilizator.

Sebastian Seung, Head of Samsung Research.
Sebastian Seung, Head of Samsung Research.

Noi tehnologii pentru anul 2021, mai accesibile alături de AI și robotică

Samsung va introduce tehnologii mai inteligente care îmbogățesc viața prin experiențe personalizate de la atingerea obiectivelor de fitness la domiciliu, până la crearea și menținerea unei diete sănătoase cu rețete personalizate și aparate de bucătărie conectate intuitiv.

Tehnologii care să se adapteze diferitelor moduri de viațăși care să facă noile experiențe mai accesibile și interesante prin AI și robotică.

Și bineînțeles, tehnologii care să susțină un stil de viață sustenabil pentru ca generațiilor următoare să se poată bucura de această nouă normalitate, mai bună.

Suntem la începutul unei oportunități extrem de unice în a depăși nu doar impedimentele de anul trecut, ci de a crea o normalitate mai bună pentru toți și sunt atât de încântat săîmpărtășesc mai multe despre modul în care Samsung transformă acest lucru în realitate. Sper căîmi veți fi alături la conferința virtuală de presă Samsung CES, luni, 11 ianuarie, a spus Sebastian Seung, Head of Samsung Research.

În calitate de lider global în tehnologie, dărâmarea barierelor către un viitor mai bun va continua să fie esențială pentru misiunea Samsung, dar oamenii, societatea și planeta vor rămâne însăși esența și inspirația a tot ceea cebrand-ul va face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE