Panasonic anunță lansarea programelor de actualizare a firmware-ului pentru seria de camere LUMIX G

Acasă Tech Software Panasonic anunță lansarea programelor de actualizare a firmware-ului pentru seria de camere...

Panasonic anunță lansarea programelor de actualizare a firmware-ului pentru camerele mirrorless din seriile Lumix G, a versiunii pentru Mac a “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” și dezvoltarea aplicației “LUMIX Webcam Software” pentru Windows și Mac.

Programele de actualizare a firmware-ului sunt destinate camerelor DC-GH5, GH5S, G9, G90/G91/G95, G80/G81/G85 și pentru GX9, asigurând compatibilitatea cu noul trepied-mâner DMW-SHGR1 și stabilitatea operațională cu obiectivul LUMIX G VARIO 12-32mm / F3.5-5.6 ASPH. /MEGA O.I.S.(H-FS12032). În același timp, aplicațiile “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” și “LUMIX Webcam Software” îmbunătățesc activitățile de lucru de acasă ale celor care utilizează camerele Lumix.

1. Programele de actualizare a firmware-ului pentru 

DC-GH5,GH5S, G9, G90/G91/G95, G80/G81/G85 și GX9

Model

Versiune firmware

・ Se poate folosi trepiedul-mâner DMW-SHGR1・Stabilitate operațională îmbunătățită cu obiectivul Panasonic LUMIX G VARIO 12-32mm / F3.5-5.6 ASPH. /MEGA O.I.S.(H-FS12032)
DC-GH5

Versiune firmware 2.7

DaDa
DC-GH5S

Versiune firmware 1.6

Da
DC-G9

Versiune firmware 2.2

DaDa
DC-G90/G91/G95

Versiune firmware 1.2

DaDa
DC-G80/G81/G85

Versiune firmware 1.5

DaDa
DC-GX9

Versiune firmware 1.5

Da

 

Programul de actualizare firmware va fi disponibil pe website-ul LUMIX Global Customer Support https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/ pe data de 21 Iulie 2020.

2. LUMIX Tether for Streaming (Beta) pentru Mac

Urmând lansarea aplicației “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” pentru Windows, a fost lansată și versiunea pentru Mac a aplicației  “LUMIX Tether for Streaming (Beta)”. Aceasta derivă din aplicația clasică “LUMIX Tether (Ver.1.7)”, deținând o opțiune suplimentară de afișare pentru situațiile în care aplicația se utilizează pentru streaming. Această versiune poate îmbunătăți experiența utilizatorului în condițiile actuale de creștere a nevoii de streaming de acasă.

Deoarece aplicația “LUMIX Tether” a fost inițial concepută pentru fotografierea telecomandată, interfețele grafice pentru setarea zonei de focus cât și panourile de control sunt afișate pe PC concomitent cu imaginile captate, în situația conexiunii prin USB.

Aceste elemente grafice devin totuși un impediment în situația în care aplicația este utilizată pentru o transmisiune în direct.

Ca răspuns la solicitările utilizatorilor pentru rezolvarea acestei probleme, modul LIVE VIEW a fost adăugat în aplicația “LUMIX Tether for Streaming (Beta)”. Acest mod permite afișarea exclusiv a imaginii captate, facilitând preluarea ei de către aplicațiile separate de streaming. Utilizatorii pot opta să afișeze sau nu elementele grafice în timpul conexiunii prin USB conform scopului propus.

Aplicația“LUMIX Tether for Streaming (Beta)” este oferită ca o versiune preliminară, care este momentan în stadiul de dezvoltare. Această versiune a aplicației nu oferă garanție de utilizare și nici asistență.

Modelele compatibile: DC-S1H, DC-S1R, DC-S1, DC-GH5S, DC-GH5, DC-G9

Configurații necesare pentru operarea aplicației LUMIX Tether for Streaming (Beta) for Mac

Sistem de operareMac OS X 10.11,

Mac macOS 10.12, macOS 10.13, macOS 10.14

*operarea cu  macOS 10.15 Catalina are incă raportate câteva incidente și

(Atunci când suportul oficial pentru macOS 10.15 Catalina urmează să fie realizat.)

ProcesorIntel CPU of 1 GHz sau superior
Rezoluție monitor1024 x 768 pixeli sau mai mult
RAM1GB sau mai mult (32bit), 2GB sau mai mult (64bit)
HDDSpațiu disponibil pentru ionstalare de 200 MB sau mai mult
InterfețeUSB 3.0/3.1

Pagina de descărcare pentru LUMIX Tether for Streaming (Beta)

3. Aplicația LUMIX Webcam

În timp ce “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” este la origine o aplicație pentru fotografierea telecomandată care poate fi folosită să capteze imaginile camerei pentru transmisiuni în direct, următoarea aplicație “LUMIX Webcam Software” face posibilă utilizarea unei camere compatibile LUMIX ca și cameră web folosind o conexiune USB nu doar pentru transmisiuni în direct, dar și pentru aplicații de videoconferințe etc

Modelele compatibile: DC-S1H, DC-S1R, DC-S1, DC-GH5S, DC-GH5, DC-G9, DC-G100/G110*

Data lansării*: sfârșitul lunii septembrie (pentru Windows) / sfârșitul lunii octombrie (pentru Mac) în anul 2020

*Data de lansare a aplicației LUMIX Webcam Software pentru modelele DC-G100/G110 urmează să fie comunicată cât de curând.Panasonic urmărește să aducă îmbunătățiri continue gamei de produse LUMIX, incluzând seriile Full-Frame S și Micro Four Third G, oferind clienților produse și servicii valoroase, din care face parte și programul de actualizare firmware și a aplicațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE

Data de lansare pnetru Xbox Series X și Xbox...

Microsoft anunță data de lansare a noii generație de console Xbox. Dacă până acum știam că va exista o singură consolă de nouă genenerație,...

Sony a lansat competiția VLOG CHALLENGE 2020

După lansarea camerei pentru vlogging ZV-1, Sony anunță organizarea competiției SONY VLOG CHALLENGE 2020.  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0VSqYw7V_pc&feature=emb_logo Vloggerii din întreaga lume pot înscrie clipurile realizate până pe data de...

Sărbătorește Ziua Națională cu filme românești pe Netflix

Poveștile frumoase provin din toate colțurile lumii și de la voci cât se poate de distincte. De aceea, Netflix adaugă constant diferite filme și...