Review Televizor Sony Bravia XH90

AcasăReviewReview Televizor Sony Bravia XH90

În redacția noastră am avut parte să testăm o serie de produse destul de intresante printre care și televizorul Sony Bravia XH90 acesta face parte din modele anului 2020 ale celor de la Sony.

Modelul primit de către noi este cel de 65 de inch (163 cm) ce beneficiază de tehnologia Ultra HD 4K și Android TV cât și o serie de funcții foarte importante ce au reușit să ne capteze atât atenția dar și admirația acestuia.

Pentru început în pachet avem cablul de alimentare al televizorului, telecomanda ce are două butoane dedicate, unul pentru serviciul de streaming Netflix și cel de-al doilea pentru Google Play, ce este magazinul de unde se pot achiziționa aplicații pentru Bravia XH90.

Două picioare ce sunt folosite drept suport și pot fii puse în două poziție respectiv una mai lată și o a doua mai îngustă ce poate să fie folosit atât pe rafturi mici cât și pe unele mai mari.

Imaginile sunt de excepție cu ajutorul procesorului 4k HDR X1 al celor de la Sony, televizorul poate să redea imagini pline de detalii și cu un contrast profund. Însă nu numai imaginile 4K sunt redate la cele mai înalte standarde cât și cele 2K și Full HD sunt convertite la o rezoluție aproape de ca 4K, imaginea fiind ajutată de 4K X-Reality Pro.

Printre altele televizorul beneficiază de un mod intitulat Netflix Calibrated Mode, ce este conceput special pentru filmele și seriale Netflix și reproduce imaginile ca pe un monitor de studio. Iar un alt mod este Dolby Vision ce reușete să aducă scenele și secvențele mai aproape de noi prin redarea culorilor intense, negrului profund și luminilor strălucitoare.

Iar pentru o asemenea imagine avem nevoie și de un sunet la fel de bun așa că Sony aduce pentru acest televizor un sunet de excepție iar pentru acest fapt include două tweetere ce sunt poziționate pe partea din spate.

Iar după cum vă spuneam că Dolby Vision reușește să aducă imagini de înaltă calitate și Dolby Atmos aduce un sunet bun și bine calibrat. Ambele realizând un pachet cinematic de excepție fix în dormitorul sau sufrageria unde este amplasat acest tv.

Noi am testat acest televizor urmărind o serie de filme și seriale prin aplicația Netflix și putem spune că am fost uimiți de imaginea și calitatea sunetului oferit de acest televizor. Ce ne-a plăcut foarte tare au fost modurile Dolby Vision și Dolby Atmos ce beneficiază o serie de filme.

Pe lângă a urmări filme și seriale am utilizat acest televizor cu o consolă PlayStation 4 Pro, ce este capabilă de redarea a unor jocuri la o rezoluție 4K iar acest lucru a fost văzut din prima. Atât imaginea jocurilor cât și sunetul redat au fost excepționale. Iar că tot suntem pe partea de gaming și data de lansare a consolei PlayStation 5 a fost anunțată chiar acum câteva zile, Sony ne garantează că Tv-ul Sony XH90 este pregătit pentru această consolă.

Un alt aspect ce ma atras foarte mult la acest televizor este faptul că vine cu sistem de operare Android ce răspunde destul de bine la comenzile date atât când dorim să deschidem aplicațiile cât și în momentul utilizării lor.

Când vine vorba de preț televizorul Sony XH90 are un preț recomandat de 6160 Lei, dar este posibil să fie găsit la un preț mult mai redus în această perioadă. Însă în urma testărilor noastre excelează foarte bine în urmărirea filmelor și serialelor dar și în utilizarea pentru divertisment respectiv utilizarea unei console PlayStation 4 sau în viitor un PlayStation 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE