Review – Casă smart cu setul de prize Tenda Beli

AcasăReviewReview - Casă smart cu setul de prize Tenda Beli

Verdict

Tenda Beli este o priză smart intresantă și de buget, poate să satisfacă dorințele multor persoane ce doresc să își realizeze un smart home și vor să înceapă prin instalarea acestor prize.
+ Utilizarea cu ajutorul Google Assistant și Amazon Alexa
+ Instalare și setarea ușoară
+ Diferite scene
- Lipsa contorizării consumului
- Puțin cam butucănoase

Tenda Beli este un produs dedicat celor ce doresc să își realizeze o casă smart și vor să înceapa cu prizele prin instalarea unui modul smart ce se conectează prin Wi-Fi și putem folosii o aplicație dedicată.

Noi am avut în teste modelul Tenda Beli Smart Wi-Fi Plug (SP6) ce are o putere maximă de 3680 W comparativ cu versiunea SP3 ce permite doar 2300 W.

Conținut pachet și design

Tenda Beli SP6 este vine în pachet cu cele două prize o cărticică de instrucțiuni ce ne sunt explicați pașii de configurare a acestor prize cât și o serie de alte detalii tehnice.

Prizele sunt unele simple, de culoare albă din punctul meu de vedere este puțin butucănoasă însă nu este un mare impediment.

Pe lângă acestea se mai găsește și un led unde ce ne informează funcționalitatea acesteia, cât și un buton power.

Instalare și utilizare

Acest punct este unul destul de simplu tot ce trebuie să facem este să instalăm aplicația Tenda Beli, să realizăm un cont și mai apoi să urmăm pașii fiind unii destul de ușori pentru conectare.

După cum ați văzut și în imagini conectarea este una simplă și ușor de realizat. Iar meniul din aplicație este unul destul de intuitiv. Din păcate această priză suportă doar Wi-Fi 2.4 Ghz.

Ca și utilizare aceasta are o serie programe, precum :

  • Schedule unde putem să realizăm un program pe diferite zile la anumite ore în care priza să porească sau să oprească.
  • Away Mode este dedicată persoanelor care sunt plecate de acasă dar totuși doresc să lase impresia că încă este cineva acolo, așa că acest mod te lasă să programezi priza să pornească la o anumită timp și mai apoi să se oprească la o altă oră în diferite zile.
  • Timer este un cronometru care putem programa priza smart să se oprească după o anumită perioadă de timp.

Mai exsită și o serie de scene în care poate controla o serie de produse din gama smart de la Tenda și să pornească automat sau să se închidă.

Pe lângă toate acestea priza poate să fie controlată prin Google Assistant și Amazon Alexa, noi am testat-o cu Google Assistant și a funcționat perfect

Există și câteva aspecte pe care le doream să le văd la Tenda Beli această priză smart, precum să verifici consumul, poate că și mai multe programe de gestionat.

Preț Tenda Beli

În momentul când am realizat acest Review, noi nu am găsit produsul în magazine însă modelul SP3 se găsește undeva la prețul de 116 lei deci din punctul nostru de vedere este un preț acceptabil pentru cei ce vor să își realizeze un smart home bine pus la punct.

Notă

Conectivitate
Design
Performanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH