Acasă Tech Gadget Primele impresii despre LG Velvet 5G

Primele impresii despre LG Velvet 5G

De această dată am avut parte să testăm un nou telefon în cadrul programului Orange Smartphone Tester mai exact este vorba despre modelul celor de la LG, Velvet . Iar în articolul de astăzi vă vom scrie o serie de impresii lăsate de către acest telefon ce se încadrează în gama de produse high-midrange ce se luptă cu telefoane precum Moto Edge și Oppo Reno 3 Pro 5G.

LG Velvet costă aproximativ 3.200 de lei la Orange România fiind la liber iar pentru cei ce optează la un abonament ajunge la prețul de 2.600 de lei.

În tot acest timp vom spune câteva păreri despre acest telefon iar mai apoi în zilele ce urmează vom publica și un review integral al acestuia.

Pentru început am fost foarte suprinși de design-ul acestuia noi am avut în teste varainta Aurora Gray ce este o combinație de gri cu argintiu. Acesta este realizat din sticlă și metal și va atrage amprentele imediat mai ales pe spatele de sticlă. Însă ca și design și aspect ne-a plăcut foarte mult.

Pe partea de display avem parte de un OLED realizat chiar de către LG cu un ecran de 6.8 inch și o rezoluție de 2460 x 1080. Și ne va oferii impresia că display-ul se întinde pe toată suparfața din față. Culorile ne-au plăcut foarte mul și au reușit să ne surprindă de la primele imagini redate cu ajutorul acestuia.

Performanța și bateria oferită de către LG Velvet este una destul de bună, venind cu un  Snapdragon 765G ce poate oferii și viteze 5G însă în perioada aceasta LG nu a oferit update-ul dedicat utilizării rețelei 5G și nu am putu să testăm vitezele de internet.

Camera este una foarte bună mai ales pe timp de noapte unde reușește să scoată poze foarte clar și stabile. Mai multe despre cameră și performanțe urmează în review-ul integral.

În toată această perioadă am mai testat telefonul și în diferite jocuri precum Fortnite și PUBG unde sa descurcat exemplar. Chiar dacă în unele situații sa încălzit destul de mult însă înțelegem mai ales că jocurile testate au fost unele solicitante.

Însă noi am fost surprinși de către LG Velvet în toată această perioadă și urmează să revenim cu review-ul nostru integral foarte curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

TEHNOLOGII POPULARE