Cum putem ține telefonul mereu încărcat cu ajutorul produselor Trust

AcasăTechCum putem ține telefonul mereu încărcat cu ajutorul produselor Trust

Trust oferă o soluție bine venită pentru a ne ține telefonul încărcat atât căt suntem acasă dar și pe drum. Aceaste soluții sunt foarte bune mai ales când birouul nostru se mută acasă dar și pentru cei ce sunt nevoiți să se deplaseze la birou în această perioadă.

 

Soluțiile celor de la Trust sunt un încărcător Wireless Fast Charging intitulat Trust Qylo și un Powerbank destul de capabil ce are 15.000 MAH intitulat Trust Primo iar în rândurile de mai jos vom discuta de ceea ce oferă cele două produse pe care le-am testat în această perioadă.

Trust Qylo și Trust Primo
Trust Qylo și Trust Primo

Trust Qylo un charging pad wireless ce încarcă super rapid

Având în veder că majoritatea timpului în această perioadă o petrecem în casă sau „la biroul” din casă utilizăm tot mai mult telefonul pentru a răspunde la mesaje sau pentru a sta în apel cu, colegii de muncă cât și multe alte astfel de task-uri.

Iar încărcarea telefonului este necesară tot mai mult și decât să utilizăm cablul de încărcare există o soluți mai ușoară acest charging pad wireless pentru smartphone-urile ce permit încărcarea wireless.

Ce conține în pachet Trust Qylo

În cutia ce are încărcătorul wireless avem charging pad-ul propriu zis ce permite încărcarea wireless de până șa 7.5 W pentru iPhone și 10W pentru Samsung Galaxy.

Pe lângă acesta avem și un cablu Micro-USB ce permite conectarea la o sursă de curent sau un pc pentru a încărca smartphone-ul.

Din păcate adaptorul de priză nu există în pachet însă este imposibil să existe unul prin casă.

Performanță Trust Qylo

Din punctul nostru de vedere este un încărcător wirless destul de bun oferă o încărcare rapidă și chiar face utilizarea sa mai ușoară comparativ cu încărcarea clasică unde trebuie tot timpul să introducem cablul de încărcare.

Un singur aspect poate că ar fi fost bine venit, ca încărcătorul să fie înclinat pentru a putea vedea și notificările mai ușor.

 

Trust Primo un powerbank capabil și surprinzător de util

Bateria externă este tot mai des utilizată, atât în momentele în care plecăm într-o excursie sau către birou.

Iar un powerbank de dimensiunile lui Trust Primo este bine venit, avem parte de o putere de 15.000 mAh și poate încărca de până la 6 ori un smartphone , beneficiază de încărcare fast-charging.

Și poate încărca până la trei device-uri în același timp datorită celor 2 porturi USB și 1 port USB-C.

Ce conține în pachet Trust Primo

Cutia este una destul de simplă, se regăsește powerbank-ul propriu zis, alături de un cablu USB- micro USB ce ajută la încărcarea atât a powerbank-ului cât și a unui telefon.

Și un mic user guide cu câteva detalii despre aceasta.

Performanța lui Trust Primo

Având în vedere capacitatea de 15.000 mAh este o baterie mare având o greutate de 330g însă oferă până la 6 încărcări a unui telefon și are o putere de încărcare de până la 15W .

Pot spune că am încărcat telefonul personal de mai multe ori cu o singură încărcare a bateriei și încărcarea rapidă a fost mereu activă.

Un alt aspect ce trebuie să îl menționez Trust Primo nu se încălzește în timpul încărcării device-urilor și nici în timpul încărcării bateriei. Ceea ce acest element este unul benefic.

 

Concluzii finale despre Trust Qylo și Primo

Încărcătorul wireless Trust Qylo este bine venit mai ales pentru cei ce doresc să scape de cabluri și să beneficieze de o încărcare rapdiă .

Powerbank-ul Primo este pe departe cel mai capabil dintre cele testate de către noi și oferă încărcare rapidă și mai ales mai multe încărcări. Iar faptul că permite încărcarea a trei device-uri simultan este bine venită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE