More

  Review – SteelSeries Aerox 5 ultra ușor și perfect pentru gaming

  Published on:

  Brand-ul SteelSeries pentru mine este unul destul de cunoscut și am avut pe parcursul anilor o serie de periferice de la ei. Pe tot parcursul utilizării am avut parte de cea mai bună experiență. Iar acum SteelSeries ne-a oferit în teste, noul său mouse ușor și perfect pentru orice gamer, acesta este intitulat Aerox 5 și face parte din familia cu același nume.

  SteelSeries LIGHTning Fast

  Noile produse din gama Aerox se remarcă cu o serie de caracteristici precum faptul că sunt ultra ușori și oferă o agilitate mărită.

  Aceștia vin și cu o protecție IP-54 intitulată AquaBarrier ce împiedică praful, mizeria sau apa .

  Senzoul TrueMove Air oferă o percizie mare și un control perfect.

  Și avem parte de trei noi modele respectiv: Aerox 5, Aerox 5 Wireless și Aerox 9 Wireless.

  Noi am testat Aerox 5 și am fost plăcut surprinși de ceea ce poate să ofere acest mouse ultra ușor.

   

  Unboxing

  În cutie regăsim mouse-ul propriu zis alături de cablul de conectare la PC și un manual de instrucțiuni al acestuia.

  Design

  Pentru noi este primul mouse SteelSeries ce face parte din familia Aerox însă am putu să observăm că designul este asemănător cu celelalte modele de pe piață. Ceea ce îmi place este că au ales să îi facă zona unde ținem palma una cu găuri.

  Click-urile sunt foarte responsive și au un timp de răspuns destul de rapid, rotița de scroll este cauciucată , lângă ea se regăsește un buton.

  Pe partea stângă a mouse-ului avem un buton argintiu plus încă două butoane mici negre, iar deasupra acestor două butane se mai regăsește încă unul ce se acționează prin coborârea sau ridicarea acestuia. Faptul că avem atâtea butoane ce se pot modifica după bunul plac face din Steelseries Aerox 5 un mouse foarte versatil.

  Conectarea la PC se face cu ajutorul unui cablu USB-A USB-C  acesta este realizat dintr-un material textil ce îl face foarte durabil

  Informații Aerox 5

  Acest mouse cântărește doar 66 grame și vine cu 9 butoane ce se pot programa după bunul plac.

  Senzorul este intitulat TrueMove Air și are o sensivitate de 18.000 CPI, și o viteză de 400 IPS și accelarea maximă de 40 G cu un polling rate de 1.00 Hz/1 ms.

  Având în vedere că avem parte de un mouse de gaming RGB-ul nu este lipsit din ecuație și se poate configura alături de cele 9 butoane cu ajutorul aplicația Steelseries GG.

  Experiența de utilizare

  Încă de la primele momente de utilizare am simțit că este un mouse bun și perfect pentru utilizările lungi și intense.

  Este atât de ușor încât nici nu se simte când îl utilizezi, cele 9 butoane programabile pot face un multitasking perfect pentru cei ce lucrează la birou dar și pentru gaming un macro perfect de a elimina orice îți stă în cale.

  Consider că dimensiunile sunt bune și vine perfect în palmă. Suprafața de utilizare a fost atât pe un pad dedicat gaming-ului cât și pe suprafața biroului , a reușit să se descurce perfect în ambele situații.

  Am testat acest mouse cu o serie de jocuri precum CS: Go, Fortnite, Call of Duty Warzone dar și Dota 2. După ce am realizat setările aferente fiecărui joc și am calibrat  mouse-ul după bunul plac a dat dovadă de timpi de răspuns rapizi și click-uri precise.

  Se vede că seria Aerox a celor de la Steelseries a pus accent pe o greutate cât mai mică dar și pe precizia și durabilitatea materialelor de care un gamer are nevoie.

  Concluzie

  Dacă ești în căutarea unui mouse durabil, ultra ușor dar și rezistent la praf, apă și mizerie Steelseries Aerox este alegerea perfectă pentru orice gamer dar pot spune că se pliază perfect și pentru o persoană ce petrece mult timp la birou sau la PC, deoarece este un mouse ușor.

  SteelSeries Aerox 5 alături de Aerox 5 Wireless și Aerox 9 Wireless se găsesc în magazinele din România. Modelul testat de către noi Aerox 5 are un preț de 350 lei , Aerox 5 Wireless 750 lei și Aerox 9 Wireless 800 de lei .

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Review - SteelSeries Aerox 5 ultra ușor și perfect pentru gamingSteelSeries Aerox 5 este un mouse perfect pentru gaming datorită greutății de doar 66 de grame și faptul că vine cu un senzor ultra rapid ce poate să ofere performanțe excelente în gaming. Însă noi credem că acest mouse este perfect și pentru munca la birou deoarece cele 9 butoane programabile oferă o utilizare mai ușoară în diferitele programe