More

  Prezentare – Geantă Laptop Trust Sydney Eco-Friendly

  Published on:

  Trust pe lângă perifericele pentru calculator aceștia oferă și soluții de transport pentru laptop. Iar în mâinile noastre a venit o geantă pentru laptopuri de până la 17.3 inch și pe lângă faptul că este foarte încăpătoare este și o soluție eco-friendly deoarece vine din materiale reciclate. 

  Trust Sydney este o soluție perfectă pentru cei ce vor să își transporte laptopul și pe lângă acesta mai au și alte lucruri de cărat. Avem parte de multiple compartimente destul de încăpătoare. Fiind o soluție perfectă pentru un student sau chiar un utilizator ce folosește destul de des un laptop.

  Trust Sydney este Eco Friendly 

  Producătorul susține că pentru producerea acestei au utilizat materiale eco-friendly fiind aproximativ un total de 22 de sticle PET.

  Am utilizat și noi această geantă și am reușit să introducem un laptop de 16 inc, încărcătorul acestuia alături de un mouse și o agendă. După toate acestea tot mai era loc să mai adaugi câteva lucruri precum o sticlă de apă .

  Faptul că vine cu un mâner dar și o baretă ce putem ține geanta pe umăr o face mai ușor de transportat și este o plăcere când o utilizezi.

  Concluzie

  Trust Sydney este o geantă perfectă pentru laptop sau pentru a o lua la facultate/birou, este destul de încăpătoare iar faptul că este și eco-friendly este un plus

  Related

  Leave a Reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.