<

Review – Xiaomi 11 Lite NE 5G un mid-range arătos

AcasăTechMobileReview - Xiaomi 11 Lite NE 5G un mid-range arătos

Xiaomi a lansat recent noua sa gamă de telefoane iar printe acestea și-a făcut apariția și Xiaomi 11 Lite 5G NE  ce este un telefon plăcut ochiului cât și performanțe bune pentru prețul  pe care îl are. 

Xiaomi 11 Lite 5G NE are o grosime de 6.81 mm și 158g. Rama superioară și cea inferioară are doar 1.88m și vine în patru variante de culori foarte intresante: Truffle Black, Bubblegum Blue, Peach Pink și Snowflake White. În teste noi am avut Snowflake White și oferă impersia că zăpada s-a așternut pe suprafața telefonului.  Este pe departe un telefon cu un design intresant.

Când vine vorba de specificații acest telefon se încadrează în zona de mid-range și are următoarele :

Procesor:  Qualcomm Snapdragon 778G 5G

Display: AMOLED DotDisplay de 6.55’ ce permite TrueColor și Dolby Vision pentru o culoare mai strălucitoare și plăcută ochiulu și Gorilla Glass 5.

Variantele de memorie sunt următoarele: 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM

Baterie: 4250 mAh ce permite încărcarea la 33W

După cum se observă specificațiile sunt destul de bune și noi am testat acest telefon în diferite medii precum gaming, utilizare zilnică în vizionare de conținut media cât și fotografie.

În toate testele a reușit să ofere tot ce este mai bun am jucat o serie de jocuri atât solicitante cât și mai putin solicitante. Și pot spune că beteria a reușit să țină eroic cât și în timpul utilizării am observat faptul că nu se încinge atât de tare precum alte modele testate similare.

Camera 

Xiaomi 11 Lite 5G NE vine cu o cameră principală de 64MP , una ultra-wide de 8MP și una telemacro de 5MP.

Ca la orice produs Xiaomi camerele excelează și oferă imagini clare datorită modurilor implementate iar cele care au reușit să îmi capteze atenția au fost AI , cele pentru filmare cinamtică cât și modul Vlog.

Camera fiind perfectă pentru filmare permițând 4K la 30FPS, 1080p la 30/60/120 FPS și 720p la 960FPS.

Concluzii

După perioada de testare pe care am avut cu noul Xiaomi 11 Lite 5G NE pot spune că este un telefon destul de bun ce se încadrează în categoria mid-range și este bine venit pentru cineva care dorește să îi fie oferite specificații bune la un preț bun. Telefonul fiind în acest moment la prețul de 1.999 lei în rețeaua partenerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE