Review – Tony Hawk Pro Skater 1+2

AcasăGamingDesktopReview - Tony Hawk Pro Skater 1+2
- Remake de excepție
- Grafica
- Muzica ce definește serie Tony Hawk
- Gameplay reîmprospătat
- Conexiunea la internet obligatorie
- Campania poate fi jucată doar odată

Tony Hawk Pro Skater este probabil unul dintre cele mai îndrăgite titluri, iar Activision a decis să readucă la viață primul și al doilea joc din seria Pro Skater ce este unul dintre cel mai îndrăgit.

Eu unul mi-am petrecut foarte multe ore în cele două titluri când au fost prima dată lansate și am avut foarte multe momente plăcute cu aceste jocuri. Iar vestea că vor realiza o ediție refăcută de la 0 însă păstrând în mare parte esența jocurilor de atunci. În spatele acestei ediții stă studioul Vicarious Vision.

Tony Hawk Pro Skater 1+2 include toate nivelurile realizate exact cum le știm însă la o calitate grafică demnă de anul 2020. Acest lucru se datorează motorului grafic Unreal Engine 4.

Pe lângă grafica și nostalgia oferită de acest titlu avem parte de o campanie ce ne trece prin cele două titluri ce includ aceleași hărți, obiective de parcurs precum jocurile vechi. Unde trebuie să realizăm un anumit punctaj, să adunăm o serie de elemente sau să parcurgem diferite trick-uri.

Iar pe parcursul campaniei vom obține bani unde putem achiziționa costumații noi, plăci de skateboard în mare parte fiind elemente customizabile pentru skaterii valabili în joc. Un aspect foarte plăcut la acest titlu este faptul că toți skaterii precum Tony Hawks, Steve Caballero, Elissa Steamer cât și mulți alții sunt aduși la „zi” fiind realizați exact cum arată în acest moment. Chiar dacă vărsta unora este înaintată nici unul nu ratează vre-un trick cu placa de skateboard.

Pe partea de Gameplay jocul este asemănător cu varianta veche însă au fost aduse și alte elemente din Tony Hawk 3 precum un revert ce ne permite să combinăm diferite trick-uri pentru combo-uri mai lungi.

Însă dacă vrem să avem parte de experiența 100% de gameplay a jocurilor vechi, ne este oferită posibilitatea de a avea exclusiv stilul de gameplay din primele titluri. Cât și alte elemente ce poate modifica gameplay-ul .

Avem parte și de o componentă multiplayer unde există lobby de tip Jam sau Competitive unde sunt realizate diferite probe. Unde combo-urile și cele mai bune trick-uri aduc primele locuri.

Un alt aspect adus asupra lui Tony Hawk Pro Skater 1+2 este modul Create a Park unde ne oferă posibilitatea de a realiza propriul skatepark și poate fii încărcat online pentru a se juca și alți utilizatori. Iar cei ce le descarcă le și pot modifica. Iar imaginația este lăsată la liber de către studioul din spatele jocului și oferă mână liberă celor ce vor să se distreze în acest mod.

Iar un ultim punct ce doresc să îl subliniez pentru Tony Hawk Pro Skater 1 și 2 este muzica, ce este un punct forte și nu a fost lăsat deloc deoparte. Fiind majoritatea melodiilor din vechile titluri însă au fost adăugate și câteva melodii mai noi de la artiști precum Skepta cât și mulți alții.

Tony Hawk Pro Skater 1+2
Tony Hawk Pro Skater 1+2 Before and After

Tony Hawk Pro Skater 1+2 este un remake reușit și poate o reînprospătare bine venită și mult așteptată asupra acestei serii de jocuri ce este încă îndrăgită de foarte mulți împătimiți ai acestui sport și nu numai. Acest titlu este valabil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC atât în variantă fizică cât și digitală.

 

Notă

Gameplay
Grafică
Sunet
Atmosferă
Multiplayer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH

[td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″ tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjIwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” mx12f_meta_font_family=”824″ mx12f_title_font_family=”824″ mx12f_cat_font_family=”824″]