Review – Realme 7 un smartphone cu o încărcare super rapidă

AcasăReviewReview - Realme 7 un smartphone cu o încărcare super rapidă

Verdict

Realme 7 este un telefon bine realizat are o baterie bună puternică și nu doar atât încărcarea acestuia este rapidă . Pe partea de performanță avem un sistem software ce răspunde la comenzi foarte bine și reușește să satisfacă orice utilizator. Realme 7 este pe departe un telefon bun la un preț perfect.
+ Calitatea
+ Preț
+ Bateria de 5000 mAH
+ Software rapid
+ Încărcarea rapdiă de 50% în 30 de minute
+ Acceptă căștile cu mufă Jack
+ Ecran de 90 Hz
- Spatele din plastic

Realme a intrat pe piața din România relativ recent, aceasta este o divize a OPPO și sunt telefoane mobile ce reușesc să impresioneze prin raportul preț/calitate. Noi am avut în teste modelul Realme 7 cu 8GB ram și memorie internă de 128 Gb.

 

În următoarele rânduri vom prezenta prima impresie adusă de telefonul Realme 7, din momentul în care îl desfacem până la setarea acestuia și experiența de utilizare adusă de către el.

Ce se află în cutia telefonului Realme 7

Avem parte de o cutie galbenă cu un număr 7 și realme mai jos, pe partea din spate regăsim o serie de detalii tehnice ale telfonului. Iar în cutia acestuia se regăsesc câteva cărticele cu instrucțiuni și cheița ce desface slotul special de cartelă

O husă transparentă pentru telefon, acest acesoriu este bine venit mai ales că este dintr-un silicon destul de dur și nu trebuie să îți mai faci probleme în găsirea unei huse pentru telefon.

Regăsim și telefonul realme 7 cât și un cablu USB Type-C și un încărcător de priză pentru acesta. Din păcate nu regăsim o pereche de căști pentru acesta dar putem spune că plusează cu faptul că telefonul încă mai are posibilitatea de a asculta muzică la o perche de căști cu Jack.

Cum se prezintă Relame 7 la primul contact

Pentru început vom prezenta o serie de detalii tehnice despre acest telefon, precum :

Un prim element este faptul că are o baterie de 5000 mAh și permite tehnologia fast charging la 30W ceea ce este un mare plus, deoarece telefonul ajunge la 50% în doar 26-30 de minute după testele noastre.

Ecranul este un IPS LCD ce ajunge la 90Hz de 6.5 inch cu o rezoluție de 1080×2400 iar sticla este Gorila Glass 3 ce rezistă bine însă avem parte și de o folie protectoare pe sticla telefonului ce este oferită de producător.

Sistemul de operare are la bază Android 10 și beneficiază de realme UI ce reușește să ofere o experiență de utilizare rapidă atât în meniu cât și în aplicații.

Pe partea de procesare avem parte de un procesor Helio G95 octa core cu o memorie ram de 8 GB RAM și 128 GB memorie internă. Existând și o variantă de 4 GB RAM și 64 GB memorie internă, dar și 6 GB RAM și 64 GB memorie internă.

Camerele sunt patru la numă unde cea principală permite realizarea de poze de până la 48 MP cu o diafragmă de 1.8 această cameră este utila la realizarea pozelor wide. O altă cameră de 8 MP cu diafragmă de 2.3 ce ajută la realizarea pozelor ultrawide, și mai ave încă două camere de 2 MP pentru macro și depth ce au o diafragmă de 2.4.

Regăsim și o cameră selfie pe față ce are 16 MP cu o diafragmă de 2.1 și reușește să realizeze selfie-uri chiar și materiale video foarte bune.

Pentru o primă impresie din punctul de vedere al performanței acestui telefon este una foarte bună mai ales faptul că are un preț destul de bun.

Când vine vorba de design Realme 7 se ține bine, spatele este unul din plastic însă este unul plăcut la atingere și pare să fie un mai mult mat decât lucios. Se poate utiliza cu o singură mână fără probleme mai ales că senzorul de amprentă se află pe lateralul dreapta al telefonului.

Performanțe oferite de către realme 7

Noi am încercat să îl utilizăm în diferite situații și am instalat în mare parte aplicațiile pe care le utilizăm zilnic precum Facebook, Instagram, YouTube, Netflix câteva jocuri mai solicitante.

În primul rând bateria a reușit să țină destul de mult mai ales că avem parte de 5.000 mAH și a fost utilizat constat însă asta nu a fost un impediment deoarece încărcătorul reușește să ofere 50% din baterie în doar 30 de minute.

În timpul utilizării normale în aplicațiile mai sus menționate putem spune că telefonul nu sa încălzit foarte tare foarte puțin a fost în momentul când am jucat câteva jocuri pe acesta.

Un alt aspect plăcut și ce dorim să îl menționăm este ecranul care reușește să ofere culori plăcute și mai ales o luminozitate destul de bună.

Sunetul este redat prin difuzorul din partea de jos chiar dacă este doar unul ne oferă un sunet puternic și bun.

Pe tot parcursul utilizării lui realme 7 am avut parte de o experiență plăcută, nu am întâmpinat probleme sau neplăceri în utilizarea sa. Chiar am fost plăcut surprinși de ceea ce a oferit acest telefon ce se încadrează în zona de telefoane foarte accesibile.

Versiunea testată de către noi se regăsește la Emag la prețul de 1.099 lei însă din punctul nostru de vedere își merită fiecare bănuț. Avem parte de performanțe bune și mai ales faptul că face parte din divizia OPPO o să vedem ceva mici asemănări.

 

Notă

Design
Performanță
Calitate
Baterie
Ecran
Camera

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH