Review – Periferice Trust Verro Wireless și Trust GXT Graphin

AcasăReviewReview - Periferice Trust Verro Wireless și Trust GXT Graphin

Trust ne-a oferit spre review o gamă mare de periferice atât pentru gaming dar și pentru lucru. Mai ales că cele două se desfășoară în acest moment mai mult în spațiul propriu respectiv casă. Noi am ales să prezentăm astăzi Trust Verro Wireless un mouse ergonomic perfect pentru lucru. Dar și un mouse de gaming intitulat Trust GXT Graphin ce este un mouse super ușor și cu un aspect intresant.

 

Trust Verro Wireless – un mouse ergonomic și cu un design intresant

Am decis să vorbim mai întâi despre acest mouse deoarece este pe departe unul intresant și practic în același timp.

Trust Verro Mouse Ergonomic

Primul lucru care îți atrage atenția la Trust Verro Wireless este aspectul pe care îl are. Dar sunt și alte aspecte ce ies în evidență precum greutatea ce este una bine balansată. Iar un alt aspect este faptul că se potrivește perfect pentru orice utilizator.

Ce conține în pachet ?

Este destul de simplu se regăsește mouse-ul propriu zis alături de o baterie ce ajută la alimentarea acestuia. Și un mic manual de instrucțiuni.

Adaptorul Wireless se regăsește în interiorul mouse-ului și se află chiar în locul unde se introduce și bateria.

Utilizare și beneficii

După cum suține și producătorul acest mouse reușește să prevină diferitele leziuni ale mâinii și al brațului datorită design-ului ergonomic.

Acesta punct este unul forte din punctul meu de vedere mai ales pentru cei ce utilizează mouse-ul pe o perioadă de timp îndelungată.

Trust Verro

Dpi poate să fie selectat cu ajutorul butonului dedicat de pe mouse (800/1200/1600 DPI). Pe lângă acesta există și încă două butoane pentru next și back.

Ca și utilizare este pentru prima dată o senzație puțin mai ciudată însă după maxim o oră de utilizarea este un mouse excelent pentru lucru. Are o formă plăcută, mâna nu te va durea mai deloc.

Eu l-am testat pentru mai mult timp și am fost plăcut surprins de cât de ușor și lejer este.

Concluzie Trust Verro Wireless

Pentru ceea ce este gândit acest mouse este perfect, oferă o utilizare plăcută. Are diferite setări ale DPI și două butoane în plus.

Recomandăm acest mouse mai ales pentru cei ce lucrează foarte mult și necesită utilizarea mouse-ului pe timp îndelungat. Mai ales că este și unul Wireless nu ne vom încurca mai deloc de fir.

Trust Verro Wireless se poate achiziționa chiar de aici.

Trust GXT Graphin – ultra ușor și capabil de a oferii perfomanțe

GXT Graphin este un mouse ultra ușor iar carcasa cu design de fagure va atrage atenția oricui. Pe lângă carcasă este capabil să ofere și RGB cu diferite efecte ce pot fi modificate prin programul dedicat.

Pe lângă modificarea luminilor poate să fie setat și DPI care ajunge până la 10.000 dar și Hz ce ajung la 1000 Hz.

Conținut pachet Trust GXT Graphin

Pachetul lui GXT Graphin este unul simplu se regăsește doar mouse-ul și un mic manual de instrucțiuni. Software-ul dedicat se poate descărca prin intermediul website-ului Trust.com

Gaming Trust GXT Graphin Mouse

Ce mi-a plăcut foarte mult este faptul că, cablul este unul lung și are un înveliș din material pentru o duritate mai bună. Și este strâns cu un arici ce poate să fie de mare ajutor pentru a nu întinde tot cablul.

Experiență de utilizare cu GXT Graphin

Pentru început am descărcat software-ul al acestui produs, atât instalarea cât și setarea a fost una destul de simplă. Și m-am putut bucura de produs repede.

Am încercat să îl utilizez în multe jocuri, preponderent shooter atât single-player cât și multiplayer.

Trust mouse Gaming Graphin

Iar pe lângă DPI ce poate să fie setat după bunul plac polling rate-ul ce poate fi setat până la 1000 Hz ajută mult mai ales în multiplayer. Timpul de răspuns între mouse și joc este diminuat și poate oferii performanțe mari.

Dacă stăm să analizăm prețul și ceea ce oferă acest mouse este cea mai bună sugestie.

Concluzie Trust GXT Graphin

În concluzie acest mouse este partenerul perfect pentru gaming, are o greutate de doar 74 grame. Vine cu un design foarte intresant și RGB. Software-ul de utilizare ste unul ușor și simplu de utilizat.

Trust GXT Graphin este o sugestie bună pentru cei ce vor un mouse de gaming la preț bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE