Acasă Tech Gadget Review PANASONIC SC-TMAX10 Bluetooth

Review PANASONIC SC-TMAX10 Bluetooth

Panasonic ne-a oferit în teste un sistem audio bluetooth SC-TMAX10, la care am fost puțin șceptici în legătură cu calitatea audio a acestui sistem, datorită faptului că vorbim despre un sistem cu o singură unitate audio, am fost plăcut surprinși de sunetul clar ce se împrăștie în întreaga încăpere și de bass-ul puternic al acestuia.

La capitolul design, aceasta se prezintă într-un aspect modern, foarte plăcut, fiind format dintr-un DVD-rw, un woofer de 20 de cm și doua tweetere de 6 cm fiecare și sistemul de iluminare din jurul woofer-ului, toate acestea fiind amplasate pe partea frontală. Materialele din care a fost realizat sistemul sunt unele de înaltă calitate, oferindu-i o rezistență mare și un seniment de încredere a calității înalte atunci când vedeți sistemul pentru prima oară.

În partea de sus sunt amplasate butoanele ce au fost împărțite în două parți. În partea stangă sunt amplasate butoanele cu ajutorul cărora se realizează setările audio, setările sistemului de iluminare și volumul, iar în partea din dreaptă, sunt amplasate butoanele tip DJ.

Că și porturi de conectare, acesta are următoarele: USB, intrare auxiliară, intrare optică și 2x mufă microfon (jack).

Toate acestea realizate într-o unitate cu dimensiunile de (L x Î x A) 285 x 585 x 303 mm, ceea ce a fost un plus din punctul nostru de vedere deoarece dimensiunile sunt oarecum mici și nu ocupă mult spațiu.

Un mare plus al acestui sistem este posibilitatea alimentării acetuia de către o baterie externă atunci când nu se poate face alimentarea direct la priză. Aceasta poate fi alimentată la orice sursă de 5V, chiar și la priza mașinii. Există un mic dezavantaj totusi, atunci când acesta este alimentat la 5V, puterea de redare a sunetului scade de până la 50%, ceea ce este in continuare suficient pentru ca petrecerea să continue.

Fiind un sistem Bluetooth, acesta poate fi controlat de la distanță nu doar prin intermediul aplicației de pe telefon denumită „MAX Juke”, dar și cu ajutorul unei telecomenzi ce permite în orice moment să schimbi melodia sau volumul.

Aplicația „MAX Juke” permite crearea unui playlist, reglarea sistemului de iluminare, reglarea setărilor DJ dar cel mai important, permite conectarea cu un alt sistem PANASONIC, ce poate duce la o adevărată petrecere.

Pentru cei ce sunt interesați în a achiziționa această boxă, o puteți face de aici.

 

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Design
Conectivitate
Calitate sonoră
Aplicație
Funcții
În concluzie acesta este un sistem de înaltă calitate ce va face față oricărei petreceri, oferind un sunet clar și puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH