<

Review – Motorola defy, un smartphone super rezistent

AcasăReviewReview - Motorola defy, un smartphone super rezistent

Motorola lansează un telefon care pot spune că rezistă la diferite condiții grele precum șocuri, apă, praf, ulei etc. Modelul despre care vorbim astăzi este Motorola Defy realizat alături de Bullitt Group. 

Motorla Defy atrage atenția încă din primul moment de când este scos din cutie. Telefonul vine din prima cu o husă direct din fabircă ce este una dintr-un plastic rezistent și este destul de subțire având în vedere că are acest surplus de plastic aplicat.

În pachet regăsim pe lângă acest smartphone un încărcător USB, un cablu USB Type-C – USB și o agrafă pentru a deschide slot-ul SIM. Iar ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că mai reăgsim un șnur de prindere ce se atașează într-un loc special.

Pe partea de specificații avem următoarele:

Motorola Defy vine cu un ecran IPS de 6.5 inch și o rezoluție 1600×720 pixlei, protejat de Corning Gorilla Glass Victus și un certificat IP68 și MIL-SPEC 810H pentru rezistența la apă și praf.

Proceosrul este unul Snapdragon 665 , având o memorie RAM de 4 GB și 64GB stocare cât și un sistem pentru carduri microSD.

Sistemul de operare este Android 10 însă va urma un update la Android 11. Conectivitatea este una dual-sim, 4G, Bluetooth 5.0, jack de 3.5 mm, încărcarea se realizează prin Type-C 2.0.

Camera foto și video este una bună avem  una principală de 48 Megapixeli cu f/1.8, o a doua Macro de 2 Megapixeli cu f/2.4 și a treia de 2 megapixeli pentru adâncime cu f/2.4.

Camera frontală ese de 8 Megapixeli. Iar atât cea frontală cât și cea din spate permite filmare până la 1080p cu 30 fps.

Teste și performanță

Motorola Defy este un telefon care poate să reziste și în cele mai grele teste. Acesta este un telefon ce are MIL-SPEC810H și asta înseamnă că este un standard de rezistență oferit de către armata americană.

În plus este rezistent până la 1.5 metri în apă timp de 35 de minute cât și căderi până la 1.8 metri.

Este un telefon ce este bine venit pentru cei ce lucrează în zona de construcții, mecanici plus multe alte zone de acest tip.

Și când te gândești că acest telefon trebuie să fie unul destul de gros pentru a avea o carcasă super rezistentă însă spre surprinderea mea este una destul de subțire pentru ceea ce oferă acest smartphone.

Pe partea de performanță Motorola Defy nu pot spune că excelează însă își face treaba pentru cei ce au nevoie de un smartphone rezistent și cu o performanță medie.

Noi am încercat să instalăm diferite aplicații ce sunt utilizate zilnic și câteva jocuri. Și putem spune că bateria a ținut piept testelor noastre fiind și una destul de mare având 5000 mAh.

Din păcate telefonul încă rulează pe Android 10 iar producătorul a promis un update la Android 11 însă se lasă așteptat. Dar nici cu acest sistem de operare nu lasă de dorit.

Concluzie

Motorola Defy este un telefon bun pentru cei ce lucreaă în medii precm construcții, instalații, mecanici etc. Rezistent din toate punctele de vedere chiar dacă nu oferă perfomanțe înaltă este un smartphone decent avân un preț bun de 1300 LEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE