Review : Mafia Definitve Edition un remake bine realizat

AcasăGamingDesktopReview : Mafia Definitve Edition un remake bine realizat

Verdict

Mafia Definitive Edition este pe departe cel mai bun titlu realizat de Hangar 13 și ce este de lăduat la acest studio, este faptul că au putut să păstreze fidelitate vechiului titlu Mafia cu o poveste intresantă demnă de un film de Hollywood
+ Grafica
+ Un Remake bine făcut
+ Multe elmente din jocul original păstrate
+ Nostalgia
- Lipsa unui open-world pe parcursul poveștii
- Putea să adauge o serie de noi misiuni secundare

O mare parte din titlurile vechi au primit remake-uri bune sau mai puțin bune, însă Mafia a primit tratamentul necesar și a fost refăcut aproape în întregime cu elemente grafice, un sunet bun și o nostalgie bine păstrată de către studioul Hangar 13

Povestea este aceași avândul în prim plan pe Tommy Angelo ce este un simplu șofer de taxi, însă un eveniment îi schimbă viața total. Povestea o putem asemăna cu o serie de filme în stilul Nașul sau alte producții în stil mafiot.

Ce este de apreciat pentru studiol Hangar 13 este că au ținut foarte mult la fidelitatea titlului Mafia și au refăcut personajele în totalitate prin intermediul tehnologiei de Motion Capture. Dar și lumea din joc arată incredibil. Ce mi-a plăcut foarte mult este felul în care mașinile au fost refăcute și detaliile bine realizate.

Mafia II: Definitive Edition
Mafia II: Definitive Edition

Gameplay-ul jocului a suferit o serie de mici schimbări însă pot să zic că are aceași dificultate din multe puncte de vedere și când spun asta o spun din faptul că am retrăit multe momente când jucam pentru prima oară Mafia.

Atât shooting-ul cât și condusul mașinilor este readus în mari proporții însă pentru nostalgici există o dificultate specială ce este pentru cei ce vor să retrăiască acele momente când au pus pentru prima dată mâna pe acest joc. Fiind un control mai îngreunat al mașinii, inamicii mult mai greu de atins iar armele mai greu de stăpânit.

Din păcate povestea este una liniară și nu oferă o libertate deplină precum alte titluri de acest gen însă cu modul Free ride putem să explorăm o mare parte din harta jocului și să interacționăm cu orașul Lost Heaven.

Mafia Definitive Edition
Mafia Definitive Edition

Un alt aspect ce trebuie să îl menționăm este sunetul din joc, vocile sunt foarte bine alese și se „leagă” perfect cu personajele realizate cu ajutorul tehnologiei motion capture. Un alt plus este că atât muzica din joc dar și atmosfera audio se potrivește cu vremurile anilor 30.

Noi am testat acest titlu atât pe o consolă PlayStation 4 Pro cât și pe noua consolă PlayStation 5 și putem spune că am avut parte de un framerate constant și o fidelitate grafică bună.

Mafia Definitive Edition
Mafia Definitive Edition

Mafia Definitive Edition este pe departe cel mai bine refăcut titlu din acest an și ne readuce o nostalgie plăcută. Avem parte de aproape 12 ore de joc și încă câteva ore bune în modul free roam. Jocul este deja valabil atât în variantă fizică cât și digital pe PC, PlayStation 4 și 5 cât și Xbox One si Xbox Series X însă din păcate pentru consolele next gen nu a primit alte update-uri de îmbunătățire.

Notă

Grafică
Sunet
Rejucabilitate
Gameplay

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH