<

Review – Logitech G435 Lightspeed, confortabile și ultra ușoare

AcasăReviewReview - Logitech G435 Lightspeed, confortabile și ultra ușoare

Perifericele de la Logitech sunt pe departe unele dintre cele mai fiabile și bune din punctul meu de vedere și zic asta deoarece în setup-ul meu dețin o serie de periferice de la ei și după 2-3 ani de folosire intesnă încă se mențin bine. Iar de această dată avem în teste noile căști Logitech G435 Lightspeed. 

Acestea vin cu un conector intitulat Lightspeed ce poate să interconecteze o serie de periferice din gama Logitech printr-un singur adaptor USB .

Unboxing și prezentare

Căștile vin într-o cutie relativ mică , în pachet mai regăsim adaptorul Lightspeed și o serie de instrucțiuni pentru acestea. Acestea se pot conecta fie prin ajutorul adaptorului Lightspeed fie prin Bluetooth.

Ce am observat din primul moment în care am pus mâna pe această pereche de căști este faptul că sunt foarte ușoare și îți lasă impreisa că se vor rupe imediat dacă nu le vei mânui cu grijă. Însă după o folosire mai îndelungată reușește să îmi schimbe acesată impresie.

Bureții ce se regăsesc în jurul căștilor sunt unii foarte confortabili îmbrăcați într-un material textil iar partea de sus a căștilor este acoperit cu același material textil ce îl regăsim pe bureți ce aduce și mai mult confort și greutate în minus asupra căștilor având o greutate totală de 165 de grame.

Butoanele de control se află pe casca stângă unde există următoarele :

  • Butonul de volum
  • Butonul de Power
  • Comutator de mut/unmute pentru microfon (ce este și folosti pentru comutarea conectivității căștilor dacă alegem prin Lightspeed sau Bluetooth)
  • Mufa de încărcare prin USB-C

Performanțe 

Căștile le-am testat atât pe un PC cât și cu un smartphone deoarece oferă și conectivitatea prin Bluetooth și am zis să vedem ceea ce pot să ofere.

Prima dată m-am conectat cu acestea la un PC prin Lightspeed iar utilizarea acestora a fost fără alte progrme de instalat sau setări. Iar prin smartphone aceași situație conectarea prin bluetooth a fost una simplă și intuitivă iar sunetul perfect.

Am ascultat atât câteva melodii de prin playlist cât și utlizarea lor în diferite jocuri. Și pot spune că și pe această parte au reușit să livreze un sunet bun și plăcut fie că au fost jocuri de tip multiplayer fie că au fost unele single player.

Când vine vorba de baterie producătorul susține că se pot utiliza aproximativ 18 ore până la următoarea încărcare însă estimând cred că au fost folosite aproximativ 20-21 de ore după o încărcare de 100% .

Avem și microfon pentru cei ce utilizează această pereche de căști în gaming sau pentru diferitele ședinte sau întâlniri online. Ce trebuie să specific aici este faptul că această pereche de căști vine cu două microfoane (unul pentru a capta vocea iar al doilea pentru anularea zgomotului de fundal).

Ceea ce pot spune că ma dezamăgit la Logitech G435 Lightspeed este faptul că nu sunt compatibile cu software-ul G Hub de la Logitech și nu permite să verificăm starea bateriei sau să modificăm anumite elemente asupra căștilor.

Concluzie

G435 Lightspeed este alegerea perfectă pentru cei ce vor să își achiziționeze o pereche de căști ușoare dar și performante în  același timp. Având un confort ridicat și pot fi utilizate pe o perioadă destul de lungă. Un alt aspect important este faptul că vin în multe culori fiind o gamă variată pentru orice gamer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE