Review Kit Rețea Powerline Tenda P200

AcasăReviewReview Kit Rețea Powerline Tenda P200

Verdict

Tenda P200 este pe departe cel mai accesibil kit Powerline și oferă o ușurință în conectare . Vitezele sunt destul de bune mai ales pentru utilizatorii normali ce doresc să vizioneze un film,, să joace un joc online alături. Noi recomandăm acest produs și sperăm să vedem mai multe de la aceștia
+ Prețul foarte accesibil
+ Simplitatea conectării
+ Oferă două cabluri Ethernet
+ Viteza oferită
- Lipsa unei antene Wi-Fi

Tenda ne oferă ocazia să testăm un kit destul de intresant acestea este unul de tip Powerline ce oferă extinderea rețelei de internet din casă foarte simplu și foarte ușor.

Prezentarea produsului

Modelul prezentat este Tenda P200 și în pachet vom găsii următoarele :

  • Cele două adaptoare ce se conectează la priză
  • Două cabluri Ethernet ( unul se conectează la sursa de internet și cel de-al doilea îl conectăm la device-ul ce dorim să îi oferim internet )
  • Un manual de instrucțiuni
  • Și un CD ce conține User Guide-ul

Prima impresie despre aceste adaptoare este faptul că sunt destul de mici și practice și nu vor ocupa destul de mult spațiu în momentul ăn care le vom conecta. Ce mi-a plăcut foarte mult la acestea este că instalarea se realizează foarte ușor și nu este nevoie de prea mulți pași de urmat.

Conectarea produsului Tenda P200

Pentru început tot ce trebuie să facem este ca unul dintre cele două adaptoare să fie conectat la o priză și prin cablul Ethernet să îl conectăm la un router iar al doilea adaptor îl conectăm la priza din camera dorită și cablul Ethernet îl atașăm la dispozitivul dorit precum o consolă, un alt calculator sau orice alt device ce necesită o conexiune Ethernet.

Iar pentru a știi dacă acest device funcționează la parametrii buni avem nevoie să urmărim ledurile verzi ce se află pe acest device iar în user-guide-ul oferit sunt o serie de informații despre cum funcționează acestea și ce semnealizează.

Kit-ul de la Tenda, oferă viteze destul de bune, aceștia susțin că poat ajunge la viteze de transfer de până la 200 mbps. În plus au o securitate destul de bună ce are tenhnologia Advenced Encryption Security pe 128 biti.

Noi am testat acest kit Tenda pe o consolă PlayStation 4 ce se afla la câteva încăperi distanță de router iar semnalul nu era unul foarte grozav. Și am decis să conectăm acest kit ,pot spune că nu am avut probleme la conectare fiind una destul de simplă iar ca și viteze au fost destul de bune pentru necesitatea dorită.

Impresii despre Tenda P200

Ce am observat în momentul testării acestui kit sunt următoarele :

  • Pentru a beneficia de o conexiune mai bună recomandăm conectarea lui direct la o priză și nu la un prelungitor.
  • Consumul este unul foarte redus

Kitul Tenda P200 este o soluție destul de bună mai ales pentru cei ce stau la casă și nu pot să conectze device-urile la internet fiind necesară o conexiune prin cablu. Probabil singurul element ce am fi vrut să îl vedem la acest kit Powerline este și o antenă Wirless ce permitea extinderea semnalului Wi-FI. Acest lucru era probabil un punct în plus la acest produs. Chiar și așa prețul ce îl are în acest moment este unul foarte bun și noi recomandăm acest produs. Pentru cei intresați îl pot achiziționa chiar de aici.

Notă

Conectivitate
Performanță
Preț
Fiabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH