AcasăTechGadgetReview HUAWEI WATCH GT 2e

Review HUAWEI WATCH GT 2e

HUAWEI WATCH GT 2e, un nou produs menit nu doar să ne ofere accesul mai ușor atunci când primim o notificare pe rețelele de socializare, sau un apel telefonic, dar și să avem o viață mult mai sănătoasă și mai controlată prin nenumărate moduri de activități sportive și prin informații despre starea noastră de sănătate.

Design-ul

Ceasul are un display amoled HD de 3,53 cm și o carcasă de oțel ce vă scapă de orice griji atunci când practicați un sport mai intens sau chiar și în condiții ce includ purtarea normală a acestuia zi de zi și poate fi predispus la lovituri. Pe partea dreaptă a carcasei sunt două butoane, unul pentru pornire și unul ce poate fi configurat după propriul plac. Brățările ceasului sunt disponibile într-o gamă de 4 culori (Graphite Black, Lava Red, Mint Green, Icy White), permitandu-vă asortarea cu orice ținută. De asemenea, aveți la dispoziție o întreagă colecție de cadrane din care puteti alege pentru a oferi ceasului un aspect clasic, modern, ba chiar și unul amuzant.

Funcții

Ceasul poate afișa informații precum: ritmul cardiac, nivelul de stres, vremea, numărul de pași, și alte informații, acestea fiind unele dintre funcțiile de bază ale acestuia. Ceasul are 15 moduri de activități sportive, fiind perfect în orice moment, indiferent că practici o simplă alergare în parc sau că te cățări pe munte. Acestea iți permit să-ți monitorizezi datele, în scopul de a permite să iți planifici rute sau să chiar să iți îmbunătățești timpii de alergare.

Ceasul este prevăzut cu o altă suită de funcții, menite să-ți ușureze viața și să te ajute să fii gata întotdeauna, precum: informații despre starea vremii, alarmă, cronometru și lanternă. De asemenea, iți permite să fii conectat cu mediul online în permanență afișând notificări despre apeluri, sms-uri, email-uri și alte mesaje primite prin intermediul aplicațiilor precum: Facebook, WhatsApp, Gmail s.a.

Pentru a primi un boost atunci când vă antrenați, ceasul permite conectarea la căști prin Bluetooth și posibilitatea stocării unui număr de 500 de melodii făcând posibilă controlarea prin intermediul ceasului.

Ceasul are o funcție foarte utilă atunci când nu iți poți găsi telefonul și trimite un semnal audio pe acesta pentru a putea să-l identifici.

Informații necesare pentru activități de fitness

Ceasul colectează datele antrenamentelor săptămânale și pe baza acestora iți spune care este limita de efort pe care o poți face. Tot pe partea de colectare, acesta iți urmărește numărul de ore de somn și pe baza acestor informații ia decizii legate de noi antrenamente. De asemenea, pe ceas se găsesc 10 cursuri audio pentru alergat, ce sunt redate în funcție de ritmul cardiac înregistrat în timpul antrenamentelor. În urma antrenamentelor, ceasul poate calcula perioada de recuperare de care aveți nevoie până la următorul antrenament.

Conectivitatea

Pentru a conecta ceasul la telefon aveți nevoie ca Bluetooth-ul să fie activ și de aplicația „Huawei Health” sau „Sănătate”, prin intermediul căreia veți putea face conexiunea dintre telefon și dispozitiv. În secțiunea „Dispozitive” din aplicație, adaugați „HUAWEI WATCH GT 2e” și din acest moment cele doua dispozitive se vor conecta. Prin intermediul aplicației puteți schimba „Fațetele de ceas”, puteți activa notificările, puteți face diferite setări ale ceasului, inclusiv actualizări firmware-ul. De asemenea puteți urmări informații despre baterie și despre numărul de pași parcurși în ziua respectivă.

Informații tehnice

SenzoriSenzor accelerometru, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor optic pentru ritm cardiac, Senzor de lumină ambientală, Senzor de presiune a aeruluim, Senzor capacitiv.
DisplayAMOLED 454 x 454 HD, de 3,53 cm

Ecranul tactil AMOLED suportă gesturi făcute prin alunecare și atingere.

Memorie4 GB
*Capacitatea de memorie disponibilă este inferioară acestei valori deoarece aplicațiile software au nevoie de acest spațiu.
Baterie14 zile pentru utilizare normală.

(Utilizarea normală depinde de necesitățile utilizatorului. Durata specifică de utilizare a acumulatorului depinde de necesitățile utilizatorului și de frecvența de utilizare)
Cerințe pentru voltajul încărcătorului și frecvența: 5 V 0,5 A / 1 A / 1,5 A / 2 A

Cerințe de sistemAndroid 4.4 sau o versiune ulterioară
iOS 9.0 sau o versiune ulterioară
Rezistență la apărezistență la apă 5 ATM

 

Un urma unei încărcări, ceasul a rezistat 12 zile. În aceste zile, afișajul ecranului a fost pornit non-stop afișând ora, iar utilizarea acestuia a fost destul de intensă. Noi l-am folosit în mare pe partea de media, unde am primit multe notificări, apeluri și am ascultat muzică, iar pe partea de exerciții sportive l-am utilizat pentru plimbări și mici alergări prin parc în timpul liber. Am fost foarte încântați de acest smartwatch în decursul acestor două săptămâni în care l-am utilizat, și ne-am organizat mai bine timpul.

Pentru cei ce sunt interesați în achiziționarea acestui ceas o pot face de aici.

Concluzie

REVIEW OVERVIEW

Aspect
Baterie
Sistem operare
Funcționalități
Preț
In concluzie recomandam acest ceas cu cea mai mare incredere, in special fiind un "BEST BUY" pentru cei cu un buget mai mic, ce isi doresc un smartwatch de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[td_block_14 category_id=”8176″ ajax_pagination=”next_prev” f_header_font_family=”824″ f_ajax_font_family=”824″ f_more_font_family=”824″ block_template_id=”” mx1f_title_font_family=”824″ mx1f_cat_font_family=”824″ mx1f_meta_font_family=”824″]

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH

[td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″ tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjIwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” mx12f_meta_font_family=”824″ mx12f_title_font_family=”824″ mx12f_cat_font_family=”824″]