<

Review – Huawei MatePad 11, prima tabletă testată cu HarmonyOS 2.0

AcasăTechMobileReview - Huawei MatePad 11, prima tabletă testată cu HarmonyOS 2.0

Huawei ne-a oferit în teste noua tabletă Huawei MatePad 11 alături de M-Pencil și un Smart Magnetic Keyboard. Iar experiența oferită de acest pachet a fost una surprinzătoare și mai ales plăcută. Iar prețul acestea este unul perfect pentru ceea ce oferă.

Pentru noi este o premieră să testăm un produs Huawei ce are sistemul de operare HarmonyOS 2.0 și am încercat să descoperim ceea ce oferă acest software.

Conținut pachet 

Pentru început suntem întâmpinați de o cutie alb imacualt cu inscripția Huawei MatePad 11. Iar după ce o vom deschide regsăim tableta. Alături de tabletă avem următoarele:

  • Alimentator de priză
  • Cablul de date USB type-C
  • Aaptoul audio USB-C Jack
  • Cheiță pentru SIM

Huawei MatePad 11 Tableta

MatePad 11 are o serie de specificații bune din punctul nostru de vedere :

Avem o greutate de aproximativ 485 g și o dimenisune a ecranului de 10.95 inch cu un display de tip TFT LCD (IPS) ce suportă o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și 120 Hz.

Pe partea de performanță avem un procesor Snapdragon 865 și avem memorie internă de 64 GB, 128 GB și 256 GB, Iar memorie RAM de 6 GB.

Camera principală are 13 MP (f/1.8) iar cea frontală 8 MP (f/2.0) fiind perfecte pentru a le utiliza în diferitele ședințe online sau cursuri online.

Bateria are 7.260 mAh și reușește să țină piept cu testele noastre și a ținut aproximativ o zi întreagă cu o serie de teste precum (jocuri, social media și urmărirea a câtorva clipuri online)

Accesorii Huawei MatePad 11 

Tableta a sosit alături de două accesorii necesare din punctul nostru de vedere mai exact

M-Pencil este un companion perfect pentru cei ce vor să realizeze o serie de schițe/desene cu diferitele programe oferite sau chiar să ia notițe. M-Pencil are o structură metalică și este foarte ușor iar după utilizarea acestuia se prinde foarte simplu cu zona magnetică de tabletă.

Iar Smart Magnetic Keyboard este atât o husă bun pentru această tabletă cât și o tastatură perfectă și la îndemână pentru scrierea unor notițe sau multe alte variante.

Teste și performanțe

Am pornit tableta și am început să vedem ceea ce oferă alături de noul său sistem de operare HarmonyOS 2.0. Setările inițiale au fost realizate foarte ușor și fără bătăi de cap.

Meniul tabletei este unl simplu și nu vine cu foarte multe aplicații preinstalate ceea ce este un lucru bun. După aceea am început să caut o serie de aplicații prin intermediul Huawei AppGallery și dacă compar cu anii trecuți AppGallery a reușit să se dezvolte frumos și să găsești mai toate aplicațile necesare.

Însă dacă este ceva ce nu se găsește prin AppGallery , Petal Search este motorul de căutare dezvoltat de Huawei găsește tot ceea ce dorești fiind un produs ce răspunde rapid la nevoile tale.

Huawei tableta

Am instalat atât jocuri mai solicitante pentru tabletă precum Call of Duty, Fortnite iar cu ajutorul tastaturii și a unui mouse adăugat am reușit să am o experiență apropiată a unui laptop.

MatePad 11 poate să înlocuiască un laptop foarte ușor și să fie un device ce ajută la muncă sau școală. Dacă adăugăm și Smart Magnetic Keyboard experiența este completă. 
Bateria este un alt punct forte al acestei tablete și oferă sesiuni lungi de utilizare. Software-ul HarmonyOS 2.0 aduce și el un mare plus tabletei având timp de răspuns mare în tranzițiile din meniu și accesarea aplicațiilor. 
Nu au existat propbleme în timpul utilizării și chiar mi-a plăcut experiența oferită de acest software realizat de către cei de la Huwaei. 

Concluzie

MatePad 11 este o tabletă premium realizată de Huawei cu specificații înalte și alături de acesorile sale oferă o experiență completă pentru utilizare. Fie că ai nevoie la locul de muncă sau că este necesară pentru școală/facultate este o alegere bună. Chiar și pentru timp liber, gaming este o alegeră bună. În acest moment Huawei MatePad 11 se poate achiziționa din magazinul oficial Huawei la prețul de 1.999 LEI fiind oferită cadou Smart Magnetic Keyboard. Iar Huawei M-Pencil se poate achiziționa la prețul de 599 LEI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE