<

Review – Huawei FreeBuds 4i oferă redare de până la 10 ore

AcasăReviewReview - Huawei FreeBuds 4i oferă redare de până la 10 ore

Verdict

Huawei FreeBuds 4i sunt o pereche de căști wireless bune, la un preț perfect. Și oferă o anulare a zgomotului bună atât în timpul audițiilor cât și în apeluri. Iar posibilitatea de a le conecta alături de un device cu Android sau iOS este un mare plus.
+ Design plăcut
+ Sunet și bass puternc
+ Posibilitate de conectivitate Android sau iOS
+ Până la 10 ore de redare

Huawei a lansat recent aceste noi căști intitulate FreeBuds 4i și vin cu o autonomie mai mare. Și un ANC mult mai bun. Noi le-am testat și putem spune că sunt o alegere perfectă .

Conținut pachet Huawei Freebuds 4i

Pentru început avem un pachet relativ mic în care se regăsesc căștile propriu zise, alături de un cablu de încărcare și o mică cărticiă cu detalii. Cât și o serie de dopuri de urechi pe diferite mărimi.

Încă din primul moment în care punem mâna pe aceste căști observăm că sunt realizate dintr-un plastic dur și calitativ. Carcasa este și ea una bine realizată avem în partea din față un led ce indică dacă sunt încărcate sau necesită încărcare. Pe lateral se află un buton ce ajută la conectivitatea căștilor cu device-ul folosit.

Forma căștilor este una plăcută și vor sta plăcut în ureche atât în timpul exercițiilor fizice cât și în utilizarea de zi cu zi.

Conectivitate și performanță 

Pe partea de conectivitate căștile au un mare plus, deoarece se pot conecta atât la device-uri cu Android cât și cele cu iOS. Conectarea este realizată prin bluetooth 5.2. Recomandarea noastră este să utilizați și aplicația dedicată intitulată AI Life pentru a primii update-uri. Cât și pentru o controlare totală a căștilor.

Ca și performanță acestea sunt excelente mai ales la prețul cerut de către producător. Avem o rază de acțiune de până la 15 metrii. O baterie a căștilor ce poate reda 10 ore de conțintu continuu.

Dar și după o scurtă încărcare de daor 10 minute putem asculta aproape 4 ore de conținut.

Huawei FreeBuds 4i beneficiază de Noise Cancellation și pot să blocheze sunetul ambiental pentru o audiție mai plăcută. Iar funcția activă de anulare  zgomotului este pe departe bine implementată deoarece când este activ reduce bine zgomotul amibental

Avem și o funcție Awarness ce permite să auzim pe lângă muzica preferată și sunetul din jurul nostru.

Pe partea de apelare FreeBuds 4i reușește să ofere o convorbire plăcută, cu un noise cancellation perfect. Iar microfonul a preluat doar vocea fără sunetele ce ne înconjoară.

FreeBuds 4i

Pe lângă toate acestea tot ce ne intresează este sunetul și pot să confirm că este unul bun, am ascultat atât podcast-uri pe YouTube sau muzică cu ajutorul diferitelor servicii și au reușit să ofere sunete și bass excelent.

Iar pentru a controla apelurile și melodiile ascultate avem o serie de gesturi ce putem să le facep pe căști.

Preț și ofertă 

Căștile au o ofertă specială în acest moment și pentru cei ce le achiziționează vor primii brățara fitness Huawei Band 4 Sport la un super preț, cei intresați pot accesa acest link.

Acestea vin în două variante de culoare precum Ceramic White și Carbon Crystal Black. Însă din luna iunie vine și pe culoarea Honey Red.

Notă

Design
Sunet
Baterie
Anularea Zgomotului
Bass
Conectivitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH