Review – Gioteck HC2 Decal Edition căști de gaming de buget

AcasăReviewReview - Gioteck HC2 Decal Edition căști de gaming de buget

Verdict

Gioteck HC2 Decal Edition este o pereche de căști destul de bună la prețul pe care îl are. Dacă nu dispui de o sumă mare de bani sau nu vrei să investești atât de mult pe o pereche de căști acestea sunt cea mai bună alegere. Se remarcă prin confortabilitatea pe care o oferă bureții cât și greutatea pe care o au.
+ Confortabile
+ Conectivitate prin Jack
+ Cele trei decals (Stickers)
+ Compatibilitatea cu toate device-urile
+ Ușoare
- Nu antifonează sunetul din exterior atât de bine

Gioteck este un nou brand de periferice ce își fac intrarea pe piața din România. Aceștia produc periferice pentru PC/Mac. Dar și console precum PlayStation 4/5 , Xbox One sau Xbox Seres X cât și Nintendo Switch.

Noi am avut în teste modelul Gioteck HC2 Decal Edition și ce are special este faptul că vin cu 3 declas (stickere) ce permit să le customizăm după bunul plac căștile.

Ce se află în pachetul căștilor HC2 Decal Edition

Pe lângă căștile propriu zise se regăsesc și 3 sitckere diferite pentru customizarea căștilor după bunul plac.

Două dintre acestea sunt de tip camo iar cel de-al treilea este asemănător cu tema Minecraft cu o serie de block-uri maro și verde. Cât și microfonul ce este detașabil.

Performanță Gioteck HC2 Decal Edition

Pentru început ce mi-a atras atenția la această pereche de căști este faptul că sunt destul de ușoare și pot fi folosite fără probleme. Chiar și în timpul unei deplasări alături de consola Nintendo Switch. Iar acest fapt că sunt atât de ușoare au un plus.

Primul lucru pe care l-am făcut când am pus mâna pe această pereche de căști. Am lipit unul dintre seturile de declas din pachet. Instalarea lor este una simplă și plăcută. Iar dacă dorești să le schimbi între ele se poate dezlipii foarte ușor.

Apoi le-am testat atât cu o consolă PlayStation 4 și un Nintendo Switch cât și cu un Laptop/Pc.

Ce am observat în tot acest timp este faptul că sunt foarte confortabile iar în timpul unor sesiuni mai lungi nu vor deranja. Conectivitatea acestora se face prin intermediul unui jack de 3.5mm.

Gioteck PlayStation 4 PlayStation 5

Cablul lung de 1.5 metri este unul de tip panglică și nu se va încurca foarte ușor. Iar pe lungimea cablului se regăsește o telecomandă ce ajută la modificarea volumului și de a comuta microfonul on sau off.

Pe tot parcursul testelor atât în jocuri cât și în vizionarea de filme și ascultarea melodiilor am fost satisfăcut de sunetul pe care îl oferă această pereche. Din păcate bureții nu anitfonează atât de bine iar sunetul din afară se poate auzii destul de accentuat.

Gaming PlayStation 5

Ele fiind dedicate celor ce doresc să obțină un sunet bun la un preț accesibil.

Concluzie și valabilitatea

În colcuzie căștile Gioteck HC2 Decal Edition sunt o alegere potrivită pentru cei ce vor să achiziționeze o pereche de căști decentă cu un sunet bun. Dar funcționalitate diversă mai ales că acestea sunt compatibilie cu PlayStation 4/5, Xbox One și Series X, Nintendo Switch, PC și mobile.

Căștile pot fi comandate deja și au prețul de 159 Lei având un preț destul de bun pentru calitatea și originalitatea oferită.

Notă

Design
Sunet
Prețul
Fiabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH