<

Review – Death Stranding Director’s Cut, simulatorul de livrări revine

AcasăGamingReview - Death Stranding Director's Cut, simulatorul de livrări revine

Death Stranding a fost lansat aproximativ doi ani de zile pentru PlayStation 4, acesta este primul titlu realizat de către studioul creatorului de jocuri Hideo Kojima. Acesta a venit cu o idee nouă și o experiență de gameplay destul de intresantă fiind în stilul lui Kojima. Iar acum a lansat și o versiune pentru PlayStation 5 intitulată Director’s Cut  ce aduce diferite îmbunătățiri.

Ce aduce nou Death Stranding Director’s Cut ?

Această ediție vine cu o grafică mai bună pentru PlayStation 5 și aduce îmbunătățirile pe care PlayStation 4 nu reușeasă să le ofere din punct de vedere grafic. Un sunet mult mai bun cu ajutorul 3D Audio iar timpi de încărcare mult mai mici.

Pe partea de conținut avem noi vehicule, arme cât și o serie de noi minigames și misiuni extra. Plus multe alte secrete și noi elemente ce  se vor afla pe parcurs.

Poveste și Gameplay

Death Stranding are o poveste tipică pentru Kojima jocul fiind plasat în viitor iar din cauza unui eveniment catastrofal lumea este aproape de colaps. Iar noi luăm rolul lui Sam Bridges ce are misiunea de a conecta supraviețuitorii ce se află izolați în difertie zone.

Pe parcurs vom întâlnii cei mai periculoși inamici și supraviețuirea este îngreunată de către aceștia.

Death Stranding

Vom avea parte de multe ore de gameplay și întâlnim personaje jucate de o serie de actori cunoscuți precum Norman Reedus ( Sam Bridges), Mads Mikkelsen și mulți alții.

Comparativ cu varianta lansată în urmă cu doi ani gameplay-ul este neschimbat.

Grafică și perfromanță

PlayStation 5 reușește să ofere o putere adecvată pentru acest tilu și avem parte de o grafică superbă. Modul ales de către noi este cel de a avea 60 FPS la o rezoluție dinaimică 4K. Mai există și o a doua variantă ce menține rezoluția la 4K și HDR activ.

Pentru o immersiune mai bună jocul se ajută și de controller-ul DualSense, feedback-ul haptic cât și adaptive triggers.

Comparativ cu varianta de PlayStation 4 jocul stă mult mai bine pe partea grafică însă nici versiunea de PlayStation 4 nu arăta rău în momentul lansării.

Concluzie

Death Stranding Director”s Cut rămâne un titlu intresant cu o idee bună și reușește să ofere stilul specific pentru Hideo Kojima. Pentru cei ce nu au încercat acest titlu și dețin un PlayStation 5 îl recomandăm cu mare plăcere. Însă pentru ce ce l-au jucat deja îl recomandăm doar pentru a vedea îmbunătățirile oferite deoarece pe partea de poveste nu avem atât de multe adăugări încât să fie un must have la momentul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

Tech

ARTICOLE RELEVANTE