Review – Crash Bandicoot 4: It’s About Time

AcasăGamingReview - Crash Bandicoot 4: It's About Time

Verdict

Activision și studioul Toys for Bob reușesc să aducă un nou titlu Crash foarte bine realizat cu stil grafic viu colorat și o poveste amuzantă și un gameplay la fel de greu dar distractiv pentru acest joc.
- Gameplay în stilul Crash
- Rejucabilitate
- Grafica plăcută
- Amuzant
- Dificultate ridicată

Crash Bandicoot 4: It’s About Time a reușit să ne ia prin surprindere, deaorece nu ne așteptam să vedem un nou titlu Crash după atât timp, însă reușește să păstreze esența jocurilor Crash.

Un nou titlu a tot fost așteptat și chiar speculat de foarte multă lume însă nu ne-am așteptat să vină atât de repede, de această dată îl avem pe Crash ce încearcă să rezolve o situație de mare amploare și ne va duce în noi locații și ne oferă noi elemente de gameplay ce se integrează în stilul de joc.

Povestea jocului continuă în momentul când personajele negative Neo Cortex, Dr. N Tropy și Uka Uka sunt lăsați pe o planetă îndepărtată. Aceștia au încercat să deschidă un portal în timp și spațiu pentru a evada de pe această planetă. Aceștia reușind într-un final să realizeze acest portal și încearcă să pună stăpânire pe univers . Însă Crash și Coco vor încerca să îi oprească pe aceștia.

Gameplay-ul lui Crash Bandicoot 4: It’s About Time vine cu noutăți precum patru măști ce oferă diferite puteri precum o mască a timpului ce încetinește tot ce ne înconjoară, masca gravitație cât și alte măști ce pot ajuat la trecerea prin povestea jocului mult mai ușoară.

Însă chiar și așa, dificultatea jocului este la fel precum vechiile titluri Crash și pot spune că este un aspect ce trebuia păstrat mai ales că este unul tipic pentru acest joc. Iar un alt element este faptul că acest titlu, oferă rejucabilitate deoarece putem folosi diferite filtre sau să inversăm nivelul cât și multe alte variante.

Pe lângă Crash ce îi putem alege pe parcursul poveștii, mai avem și un nou partener mai exact o alternativă a Tawnei ce este fosta parteneră a lui Crash, cât și un inamic a lui Crash respectiv Dingodile ce s-a retras pentru a avea propriul local.

Pe partea de grafică și-a păstrat stilul viu colorat și am observat o îmbunătățire adusă comparativ cu versiunea remasterizată a primelor trei titluri. Și vom avea parte de zone foarte bine realizate din punct de vedere grafic și ne vor lua ochii instant reușind să ne distragă și câteodată chiar să pierdem o viață destul de prețioasă în acest titlu.

Coloana sonoră se ridică la nivelul graficii cât și a poveștii din Crash Bandicoot 4: It’s About Time și se îmbină perfect cu misiunile din joc și momentele palpitante în care ne luptăm cu cei mai mari inamici ai lui Crash.

Activision și studioul Toys for Bob reușesc să aducă un nou titlu Crash foarte bine realizat cu stil grafic viu colorat și o poveste amuzantă și un gameplay la fel de greu dar distractiv pentru acest joc.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time este valabil pentru PlayStation 4 și Xbox One atât în variantă digitală și fizică.

Notă

Gameplay
Grafică
Soundtrack
Rejucabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH