Review Call of Duty: Black Ops Cold War vine cu acțiunea necesară

AcasăGamingDesktopReview Call of Duty: Black Ops Cold War vine cu acțiunea necesară

Verdict

Call of Duty Black Ops Cold War este cel mai nou titlu lansat de către studioul Treyarch cu o campanie single-player plină de acțiune și immersiune. Un mod zombie intresant însă necesită mai mult conținut. Iar modul multiplayer este punctul forte al acestui titlu.
+ Campania single-player
+ Implementarea Dual Sense
+ Grafica
+ Gameplay
+ Immersiune
+ Multiplayer
- Modul Zombie
- Necesitatea a mai mult conținut

Ca în fiecare an Activision ne oferă porția de Call of Duty și de această dată vine cu un nou titlu realizat de studioul Treyarch. De această dată aceștia oferă Call of Duty Black Ops Cold War ce vine cu o campanie single-player plină de acțiune , explozii, fețe cunoscute și multe altele însă avem parte și de un mod multiplayer și nelipsitul mod zombies.

Call of Duty Black Ops Cold War este și primul titlu din serie ce vine cu îmbunătățiri și pentru noile console PlayStation 5 și Xbox Series X|S și se utilizează de puterea oferită de aceste două noi console. Noi am jucat acest titlu pe PlayStation 4 Pro și PlayStation 5 deoarece am vurt să vedem diferențele de performanță.

Pentu început prezentăm campania single-player ce este un sequel al lui Black Ops I, Cold War este situat în anii 80 personajul nostru face parte dintr-o echipă ce are misiunea să găsescă un spion intitulat Perseus. Pe tot parcursul poveștii vom ajunge în orașe precum Berlin, Vietnam , Trabzon cât și multe altele.

Ce este intresant că în Call of Duty Cold War avem mai multă libertate în misiuni mai exact avem și o zonă unde sunt realizate sesiuni de briefing între capitole și putem să vedem care este obiectivul principal și să interacționăm cu echipa. Pe lângă misiunile principale avem parte și de o serie de misiuni secundare ce trebuie să adunăm diferite dovezi pentru a o putea parcurge cu brio.

Pe lângă toate acestea ne putem customiza și personajul alegând din ce divizie facem parte (M6, CIA etc),sexul ( masculin, feminin, classified cât și non binar ) , ce calități avem însă nu putem alege și felul în care arătăm.

Iar în timpul misiunilor avem diferite alegeri cu o serie de ținte să le interogăm, eliminăm sau alte alegeri ce vor afecta campania single-player iar aceasta se poate realiza în aproximativ 5-6 ore.

Pe lângă această campanie single-player avem și un mod Zombies ce ne oferă o singură hartă intitulată Die Maschine situată în Polonia unde naziștii au relizat o mașinărie ce reînvie morții. Și cu multe Easter Egg-uri și multe elemente ce așteaptă să fie descoperite. Avem multe moduri unde putem petrece în omorărea morților vii însă fără lipsa de alte hărți sau moduri diverse poate să plictisească jucătorii.

Modul multiplayer este baza acestui titlu, avem o multitudine de arme, killstreaks , hărți și moduri diverse. Am petrecut multe ore în modurile oferite de către acesta și nu m-am plictisit deloc. Iar un alt aspect ce merită menționat este faptul că nivelul armelor este același și pentru modul zombie și pentru modul multiplayer iar acest lucru oferă simplitate la deblocarea atașamentelor, skinurilor.

Hărțile din multipalyer sunt foarte bine realizate acestea sunt : Alpine, Armada, Cartel, Checkmate, Crossroads, Garrison, Miami, Moscow, Ruka, Satellite iar printr-un update a fost adăugată și Nuketown reimaginată anilor 80 plină de graffiti.

Treyarch încearcă să implementeze și modul Warzone oferind content pentru acesta, momentan avem valabile doar skin-uri din Cold War și sperăm că vor sosii mai multe elemente. Însă engine-ul grafic rămână cel din Modern Warfare pentru Warzone.

După cum spuneam Cold War este primul titlu Call of Duty dezvoltat pentru noua generație de console iar versiunea de PlayStation 5 profită de toate capabilitățile acesteia. Precum controler-ul Dual Sense și adaptive triggers. Acestea sunt folosite pentru a pune ținta și a trage cu arma iar pentru fiecare armă acestea reacționează diferit în funcție de recul-ul armei.

Iar când punem ținta opune o rezistență aceste adaptive triggers însă și vibrațiile sunt foarte bine implementate și oferă o imersiune mai bună a jocului.

În concluzie Call of Duty Black Ops Cold War este un pachet bun avem un mod zombies bine realizat însă necesită mai multe hărți și diversitate, campania single-player are noi elemente și ne dă aceași acțiune și adrenalină în stilul CoD iar modul Multiplayer este bine realizat cu multe arme, hărți și moduri de joc ce va avea mult conținut pe parcursul acestui an.

Notă

Gameplay
Grafică
Multiplayer
Zombies
Sunet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SUBIECTE POPULARE

GAMING

TECH